Да се впишеш в приятелския кръг на Меган Маркъл и принц Хари не е лесна работа. А изглежда, че едно от задължителните условия за това е да си най-малкото холивудска звезда. Ето защо херцозите упорито демонстрираха топлите си отношения с актьора Джордж Клуни и съпругата му Амал. Те дори бяха почетни гости на кралската сватба през 2018 г., а след това се говореше, че прекарват голяма част от свободното си време заедно.

Сега обаче ситуацията изглежда доста променена, особено след като Меган и Хари се оттеглиха от кралската фамилия и заживяха в САЩ. Днес животът им е по-различен и въпреки че се стараят максимално да запазят личното си пространство от медиите, това едва ли някога ще бъде възможно. Но нека се върнем на темата с приятелите им.

Преди време се появиха слухове, че топлите отношения между Джордж и Амал с Меган и Хари са били изкуствено създадени за пред медиите. И че всъщност семейство Клуни усилено твърдели, че не познавали херцозите на Съсекс, преди да получат покана за сватбата им. Тези твърдения обаче се оказаха просто мит, след като стана ясно, че месеци след кралскста сватба Меган и Хари били поканени на гости от Джордж и Амал в имението им в Италия. Херцозите прелетели до тузарския дом на актьора и съпругата му с частния му самолет и посрещнати от негови помощници.

Изглежда, че звездните двойки си прекарвали отлично, но Хари получил доста изненадващ отказ от Джордж Клуни. А знаем, че на кралски особи почти никой не би посмял да каже "не". Според източници наследникът на Елизабет Втора и актьорът споделят обща страст към моторите. Затова Хари пожелал да покарат заедно, но Клуни не се съгласил, тъй като само седмици по-рано е претърпял инцидент и все още се възстановявал.

Любопитен факт е, че Меган и принцът не били единствените кралски гости в италианското имение на Джордж и Амал. Всъщност преди тях пристигнала принцеса Юджийн и тогавашният ѝ годеник Джак Бруксбанк.

Четете още: Пресата в САЩ: Меган роди по спешност! Издаде книга