Автор
Woman.bg

Защо Меган ще пропусне сватбата на най-добрата си приятелка?

Меган Маркъл обича приятелите си и не ги забравя, дори и след като официално се превърна от холивудска актриса в кралска особа. И въпреки че херцогинята на Съсекс вече не може да води живота си свободно, а вместо това трябва да се съобразява с не едно или две правила от протокола, тя намира начин да бъде близо до тези, които обича. Сред звездните ѝ приятели са Джодж и Амал Клуни, Серена Уилямс, както и Приянка Чопра.

Неведнъж Меган е показвала пред света, че държи на приятелството си с Приянка, като едно от солидните доказателства за това е, че екзотичната актриса бе сред почетните гости на кралската сватба през май. Сега предстои Чопра да сключи брак с любимия си Ник Джонас и съвсем логично, Меган и Хари са получили покана за сватбата, която ще се състои тази неделя в Индия. Само че кралската двойка няма да присъства на щастливото събитие. Причината за това е бременноста на херцогинята, която не ѝ позволява да предприеме подобно пътуване.

Двете звездни дами се срещат за пръв път през януари 2016 г., когато гостуват в телевизионно шоу. Актрисите си допаднали веднага като характери, започнали да си разменят имейли и съобщения и не пропускали шанса да се видят, когато са в един и същи град.

View post on Instagram
 

„Нали знаете, когато срещнете някого и нещата просто се случват? Това беше лесен и съвсем естествен процес. С Приянка започнахме да поддържаме връзка, чуваме се и винаги правим всичко възможно да се видим“, споделя преди време Меган в интервю.

А след като светът научи, че звездата от „Костюмари“ ще бъде новият член в кралското семейство, Приянка сподели в медиите:

View post on Instagram
 

„Познавам Меган от почти три години и съм толкова щастлива, че светът я прие, защото тя е това, което трябва да бъде всяка млада жена днес. Тя мисли нестандартно и винаги е била активист. Има твърда позиция и е олицетворение на съвременното амбициозно момиче. Мисля, че светът се нуждае от модели за подражание, каквато е Меган.“

Приянка Чопра и Ник Джонас избраха да се венчаят в родината на смуглата красавица пред близки приятели и роднини. С нетърпение очакваме да видим първи снимки от бляскавата церемония.

Четете още: Истинската причина Ким Катрал да не участва в "Сексът и градът"