Не е тайна, че когато си наследник на кралското семейство, си ограничен от множество правила и то от ранна детска възраст. И колкото и приказен да изглежда животът на една малка принцеса или принц, всъщност може би не е толкова достоен за завиждане. Това важи с пълна сила и за децата на Уилям и Кейт. Знаете ли, че принц Джордж и принцеса Шарлот не са били допускани да седнат на масата по време на празнични поводи, заедно с родителите си, преди да научат протокола и изкуството на любезното държание. Най-новият член на семейството принц Луи също няма да бъде допускан на трапезата, преди да порасне достатъчно, за да бъде обучаван на обноски.

И ако мислите, че кралските деца са разглезени, вероятно грешите. Те дори не могат да седнат на масата до мама и татко, ако не се държат като възрастни хора. Несъмнено, върху кралските наследници освен медийно внимание, е стоварено също солидно напрежение и натиск.



Протоколът също налага децата в кралското семейство да говорят повече от един език. Ето защо Шарлот, която е само на 3 години, вече учи испански. Причината за избора на този език е, че детегледачката, която се грижи за нея и братчето й, е испанка.



Принц Джордж също трябва да се съобразява с тежките кралски правила, Например, той е задължен да носи къси панталони при всеки официален повод, докато навърши 8 г. Единственото изключение бе миналият месец на сватбата на чичо му принц Хари, където видяхме малкия Джордж в елегантен черен костюм.

Четете още: Деси Банова отлага сватбата си