Преди броени дни американският модел Криси Тейгън предизвика смут сред почитателите си, след като сподели видео, на което се вижда как я тестват за COVID-19.

Съпругата на Джон Леджънд поясни на последователите си в Инстаграм, че си прави теста, тъй като ѝ предстои да се подложи на операция. Малко след това тя уточни за каква по-точно оперативна манипулация става въпрос.

View post on Instagram
 


"Много хора са разбираемо любопитни (и досадни), затова ще обясня - махам си циците. Служеха ми вярно в продължение на много години, но вече нямам нужда от тях. Искам да мога да закопчавам роклите, които са моя размер и да ми е удобно да лежа по корем. Не е нищо сериозно. Не се тревожете за мен. Всичко е наред", побърза да успокои красавицата любопитните си фенове.

View post on Instagram
 


34-годишната Криси се сдоби с имплантите си преди цели 15 години, две години преди да се запознае с музиканта Джон Леджънд.



Основната причина да се сбогува с изкуствените си гърди е ефектът на бременността. Криси е майка на две деца - на 2 и на 4 години. Когато гърдите ѝ са започнали да се пълнят с мляко, те са се деформирали. Тогава звездата осъзнала, че перфектният бюст не си заслужава пред това да бъдеш добра и отговорна майка.

"Доколкото знам, трябва да сменяш имплантите на всеки 10 години. Но когато имаш деца, осъзнаваш рисковете от операцията. Казах си, че не бих искала смъртта ми да настъпи по време на пластична операция на бюста", споделя още половинката на Леджънд.

View post on Instagram
 

Четете още: Бен Афлек разходи децата с новото си гадже