Автор
Веселина Петрова

Защо жените излизат да хвърлят боклука в бални роли? Нова мода в кризата?

Ден... не знам кой от самоизолацията. Скучно ни е, караме се, постоянно си повтаряме, че трябва да бъдем добри. Но... Трудно се постига дзен настроение, когато у дома са децата, съпругът, кучето, котката. Е, следващото предизвикателство, за което ще ви разкажем, е супер идея за разнообразяване на ежедневието ни под карантина.

Австралийката Даниел Аскю накара хиляди жени по света да се облекат като принцеси и в този си прелестен вид да изхвърлят боклука, писа „Мирър”.

Даниел кръстила своето предизвикателство Bin Isolation Outings („да излезеш по време на изолация до кофата за боклук”).

В какво се състои то? Трябва да си изберете героиня, на която да приличате. Да облечете своята най-хубава рокля, да добавите аксесоари и... да отидете да изхвърлите боклука.

View post on Instagram
 

Идеята се възприема много бързо от хиляди жени в цял свят. Дамите обличат своите бални тоалети, вечерни или булченски рокли, гримират се и смело се насочват към контейнерите. Естествено, следва най-хубавата снимка и после публикация в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Например, Даниел, която живее в австралийския щат Куинсленд, пусна своя снимка, облечена като Елза от филма на „Дисни” - "Замръзналото кралство". Избрала е ефирна светлосиня рокля и тиара на главата.

Към предизвикателството се присъединиха и мъже. Вече дори има такава група във фейсбук, която има повече от 215 хиляди последователи. До този момент. Готови ли сте за предизвикателство? Хайде! Разровете гардероба и се включете. Забавно е!