Автор
Woman.bg

Жената, която излъчва сексапил с всяка своя клетка - каква е тя и как да се превърнете в такава?

Жената, която излъчва сексапил с всяка своя клетка – какво си представихте, когато прочетохте това заглавие? Моника Белучи в ролята на Малена, когато върви, облечена в прилепнала рокля и всички се обръщат след нея? Певица, политик или някоя дама, която познавате лично и на която винаги сте се възхищавали? Каква всъщност е ултра сексапилната жена, която е магнит за мъжете и как да се превърнете в такава?


1. Тя изглежда сякаш се забавлява. Да бъдем предсказуеми и досадни е най-големият грях, когато става въпрос за срещи с мъже и за връзки. Дали ни харесва, или не, хората се чувстват много привлечени към онези от нас, които изглеждат така, сякаш се забавляват. Жената, която не се страхува от живота, повлича всички със себе си. Мъжете я гледат и искат „парченце” от нея.
Затова развийте позитивна нагласа и пуснете забавното и детското у себе си, докато общувате с хора. Малко „игриво дразнене” може да се окаже страхотен начин да привлечете интереса. Тъкмо когато изглежда, че сте се лепнали за него, се дръпнете и се отпуснете сякаш имате цялото време на света. Това „закача на кукичката” интереса му...


2. Тя е самоуверена, но не е погълната от себе си, сякаш нищо друго на света няма значение. Грижи се за външността си, но не е обсебена от нея. Няма нужда да претежавате класическа красота по общоприетите страндарти, за да бъдете необяснимо сексапилни. Всичко е свързано с начина, по който гледате на себе си и как се представяте пред другите. Да обичате себе си по здравословен начин всъщност е много по-важен фактор, който помага да убедите другите, че сте секси.


3. Тя кара събеседника си да се чувства като единствения човек, който има значение. Гледа го в очите, наистина го изслушва, нарича го по име и се фокусира върху това, което той казва.


4. Тя е щедра на докосвания. Когато някой ни докосва, ние го харесваме повече. Ако сте обрани в жестовете си на топлота, другите ще решат, че сте с труден характер и стегнати в общуването. Тук можете да изпозвате техниката на „закотвяне на емоцията с докосване”. Ако го направите, той ще се чуди защо три седмици по-късно потърква длан в ръкава си и още усеща парфюма ви, дори когато е със съвсем различна риза. Прави се много просто: когато усетите, че той се забавлява с разговора, го докоснете леко – като например го потупате по рамото или гърба. Така той започва да свързва хубавите емоциии с вашето присъствие.


5. Тя има правилния за всеки момент език на тялото. Ако много мъже ви хвърлят погледи, но никой не ви заговаря, значи трябва да поработите върху езика на тялото си – върху начина, по който вървите, по който седите и вибрациите, които излъчвате около себе си. С езика на тялото си е добре да подчертаете красивите си черти. Можете например да сложите ръка на деколтето си, докато се смеете, ако то е вашият „коз”. Или да се обърнете с поглед назад към мъжа, който харесвате, докато отивате към тоалетната, ако отзад изглеждате съблазнително. Флиртуването всъщност е лесно нещо, ако имате правилната умствена нагласа към него и сте склонни да поемате рискове. Следващият път, когато сте навън и усетите желание да пофлиртувате с някого, бъдете инпулсивни и опитайте нещо непредсказуемо.


За да усвоите по-лесно всички тези съвети и да се превърнете в неустоими, ви препоръчвам да се включите в едно интересно предизвикателство - Гейша маратон по Viber. „Гейша“ е най-продаваният ми курс, система за женското развитие, в която до този момент се включиха над 50 000 жени и всички до една станаха щастливи. Сега идва вашият ред за трансформация! Скачайте смело!

Запишете за това предизвикателство от Т У К


Автор: Наталия Кобилкина