Автор
Весела Георгиева

Жените от тези три зодии са истински Барби в живота

Най-прочутата кукла в света, която вече завладя и киноекраните, може да бъде каквато си пожелае - лекар, инструктор по йога, астронавт... Тя се превърна в истински моден гуру, а сега, когато чаровната Марго Роби обикаля света, за да представи филма, в който играе главната роля, астрологът Брандън Лий, твърди че има 3 зодии, които имат много специална връзка с този персонаж.

Лъв

Лъвовете действително носят в себе си голям процент от кокетството на Барби. Точно като нея, те се опитват да доминират, да бъдат забелязани, а щом влязат в стаята - винаги са център на внимание. Барби е истинка шефка, каквито са и Лъвовете. Харизматични и слънчеви, но лидери. Барби води живот, осветен от прожекторите - Лъвовете мечтаят за него. Те са обаятелни, привлекателни, борят се да постигнат това, което искат.

View post on Instagram
 

Стрелец

Стрелецът е истинска Барби по природа. Младежки настроени, свободолюбиви, готови за приключения, енергични, забавни, весели, обичащи пътешествията... Стрелците са любопитни, обожават да изследват света и са много положително настроени. Е, Барби също е позитивна, усмихната, обикаля по света и е готова за подвизи.

Риби

View post on Instagram
 

Рибите са мечтателите на зодиака. Въобще не е изненада, че между тях и Барби има почти кармична връзка. Те живеят във фантазиите си, буквално се носят в облаците. От друга страна обичат да си почиват, да се мотаят, да размишляват. Харесват начина на живот на Барби, дрехите ѝ, обожават чара ѝ.