Женските имена, под които се раждат най-красивите жени

16 декември 2021 | 15:39
8434
5
Снимки: Pixabay
5

Психолозите отдавна са установили, че всеки звук от името ни оказва мощно влияние върху оформянето на нашия характер и личност. А и нека да не забравяме, че неговият отпечатък върху нас остава за цял живот. Експерти добавят още, че начинът, по който дадено женско име звучи, може да окаже и въздействие върху представителите на силния пол при избора им за дама на сърцето им. С други думи, името може да допринесе до голяма степен за чара и обаянието на неговата притежателка.

И така, ето до какви резултати достигнаха психолози, след като проведоха проучване и разкриха кои са най-привлекателните женски имена:

София

Жените с такива имена могат да се похвалят с невероятен чар, хубост и магнетизъм, които господата могат да доловят у тях. Те излъчват мекота и женственост, способни да размекнат коленете и на най-претенциозния мъж.Лилия

Притежателката на това име може да се похвали с великолепната си осанка и грациозно излъчване. Достатъчно е само да чуят името "Лилия" при запознанството с дамата насреща си, и мъжете вече са пленници на нейния чар. Достатъчно е само да чуят звънкото ѝ цветно име, и те трудно ще откъснат очи от нейното лице. Тези жени трудно биха останали сами в живота си. След раздяла те бързо и лесно намират нов ухажор.

Никол

Жените с това име притежават невероятна енергични и забавен характер, който с лекота пленява всеки мъж, запознал се с тях. Тези дами притежават лидерски качества и излъчват силна харизма. Достатъчно е само да кажат името на събеседника си, и той ще загуби ума и дума по нея.Марта

Момичетата, които са кръстени с това име, са умни, мили и трудолюбиви от детството. Когато Марта порасне, тя завладява мъжете със своята ослепителна усмивка, привлекателна външност, лъчезарност и увереност.

Елена

Проучването показва, че дамите с това име са най-привлекателните представителки на женския пол от мъжка гледна точка.
Момичетата с това име са много общителни и харизматични. С тях се общува с лекота и усмивка. Те винаги сияят, въпреки че понякога могат да проявят и капризния си характер. Веднъж очарован от жена с името Елена, мъжът трудно би се разделил с нея.

Четете още: Женските библейски имена и тяхното значение

Коментари

5 Шуши
  21 август 2022 | 18:33 отговор
 

Познавам една лилия - тъпа, тъпа и децата и са се метнали на нея - тъпички. Грозното патенце, но със самочувствие, ходи с една плетена жилетка - меланж. Ха ха, като остане нещо не изядено, винаги обира. Всички са възмутени от тъпотията и

 
4 Баби
  19 август 2022 | 10:31 отговор
 

Познавам един Константин, изневерява на жена си постоянно

 
3 Анонимна
  17 август 2022 | 15:25 отговор
 

Мъжът ми е Владимир, но няма нищо общо с написаното. Там, където е той има само напрежение и нерви.

 
2 Николина
  09 август 2022 | 20:24 отговор
 

От това име цял живот ми носи нещастия и злоба срещу мен

 
1
  08 август 2022 | 13:57 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени