Знаете ли, че много звезди също прибягват до интернет запознанствата? Социалните мрежи са място, което често бива използвано за завързване на нови контакти, дори и за знаменитостите. И въпреки че много от вас сигурно са убедени, че на звездните красавици не им се налага да прибягват към подобни методи за срещане на нови хора, предстои да разбием илюзиите ви. Дори и успелите личности, които се радват на възхищението на цял свят имат приложения за запознанства в телефона си. Вижте кои са те, изненадата е гарантирана:

1.Деми Ловато

В документалния си филм, който излезе преди седмица, гласовитата дама сподели, че използва приложението Raya. Това е платформа, предназначена за известни и заможни личности, които са необвързани. През юни 2016 г. Деми прекрати 6-годишната си връзка с актьора Уилмър Валдерама. От този момент тя е активно търси любовта с помощта на социалните мрежи.



2.Кейти Пери

Кейти е една от най-широкоскроените звезди, които винаги са отворени за нови приключение. Но въпреки това сигурно бихте се изненадали да научите, че светлооката красавица има профил в Тиндър, където е много активна.

3.Марта Стюарт

Кралицата на домашния уют също има профил в сайт за запознанства - Match.com. Самата тя не крие, че е излизала с двама мъже, които познава от там.



4.Линдзи Лоан

През 2013 г. Линдзи сподели в профила си в Инстаграм, че се е засякла с брат си в Тиндър, където тя често обича да се разнообразява.

5.Джени Маккарти

Звездната красавица, която печели сърцата на мъжете с лекота, също даде шанс на интернет запознанствата. През 2011 г. тя се регистрира в сайта Match.com, където отбеляза, че се интересува от мъже между 35 г. и 48 г.



6.Адам Дюритц

През 2014 г. музикантът също прибегна към приложението Тиндър, след като приключи връзките си с Дженифър Анистън и Кортни Кокс.

7.Дебора Ан Уол

През 2012 г. актрисата сподели в интервю, че е открила любовта си в интернет пространството. Красавицата е срещнала половинката си в сайта Match.com



Четете още: Как изглежда Пиги в реалния живот