Автор
Woman.bg

Звездна любов от втори поглед: Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Вече ви разказахме повече за интересните любовни истории на двойките Пенелопе Круз и Хавиер Бардем и Мила Кунис и Аштън Къчър.

Днес е ред на други наши любимци: Дженифър Гарнър и Бен Афлек.

Актьорите се запознали на снимачната площадка на „Пърл Харбър“ през 2001 г. И за разлика от много свои колеги, започващи бурни връзки в процес на работа, двамата си останали само приятели.

Почти не се виждали чак до 2003 г., когато отново си партнирали във филма „Дявол на доброто“. Но отново не се влюбили! През това време сърцето на Афлек било разбито цели два пъти – от актрисата Гуинет Полтроу и от певицата Дженифър Лопес. И чак една година по-късно Бен и Дженифър най-сетне разбрали, че няма нужда да търсят вечната любов повече. През 2004 г. двамата се женят.

В едно интервю за списание InStyle Гарнър признава: „Вече и двамата знаем, че не можем да бъдем щастливи, ако не сме заедно“. И бракът им се оказва доста плодотворен – наскоро 39-годишната актриса роди на любимия си съпруг син. А Бен може да й благодари не само за щастливото си бащинство – с подкрепата й кариерата му тръгна по нов път и той вече е и успешен режисьор. През 2010 г. той представя криминалния трилър „Градът“, спечелил 157 млн. долар, а през 2012 г. на големия екран излезе филмът му „Арго“. Критиците предвещават успех и за втория режисьорски опит на актьора. А Гарнър, въпреки че по възможност се посвещава на семейството си, продължава да работи.