Автор
Woman.bg

Звездна любов от втори поглед: Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Вече ви разказахме повече за интересните любовни истории на двойките Пенелопе Круз и Хавиер Бардем, Мила Кунис и Аштън Къчър и Дженифър Гарнър и Бен Афлек, на Хайди и нейния бодигард Мартин, както и тази Даниел Крейг и Рейчъл Вайс.

Днес е ред на Дженифър Анистън и Джъстин Теру:

Оказва се, че двамата се запознали не на снимачната площадка на „Страст към пътешествия“, а цели пет години по-рано. „Видях Джъстин Теру за пръв път преди пет години и си помислих „Уау, колко е сладък“. А на снимачната площадка на „Страст към пътешествия“ изобщо не го познах – лицето му беше скрито от мустаците и брадата“, признава Дженифър.

При това в споменатия по-горе филм двамата далеч не участват в романтична сцена – Теру и Анистън доят коза. Но явно и това е било достатъчно, за да пламне искрата. Въпреки че Джъстин живял 15 години с актрисата Хайди Бивънс, той прекъснал връзката си с нея заради Дженифър.



В началото отношенията между двамата са сложни, дори плъзват слухове, че те смятат да се разделят. Папараци обаче ги хващат постоянно заедно – ту пред някой ресторант, ту пред киното, ту на разходка. Когато Дженифър и Джъстин си купуват заедно къща, вече никой не се съмнява, че връзката им е сериозна.

В интервю за The Daily Mirror Анистън заявява: „Ако до края на 2012 г. Джъстин не застане на едно коляно и не ми предложи брак, всичко между нас приключва!“. И на 10 август на тържество по повод рождения си ден актьорът предлага на Дженифър да стане негова жена. Когато й поднася годежния пръстен с 8-каратов диамант, Анистън се разплаква от щастие.

Предстоящата сватба стана повод за появата на редица слухове. Известно е обаче, че в списъка на поканените фигурират само 30 много близки на младоженците хора. Сред тях са Бен Стилър, Адам Сандлър, Том Ханкс, Оуен Уилсън и Кортни Кокс с бившия си съпруг Дейвид Аркет. Влюбените все още не са съобщили датата на сватбата, но пък са си взели куче, което гледат заедно.