Автор
Woman.bg

Звездна любов от втори поглед: Хайди Клум и Мартин Кристен

Вече ви разказахме повече за интересните любовни истории на двойките Пенелопе Круз и Хавиер Бардем, Мила Кунис и Аштън Къчър и Дженифър Гарнър и Бен Афлек.

Днес е ред на Хайди и нейния бодигард Мартин.

Веднага след развода си със Сийл Хайди предизвика бурни разисквания в таблоидите, след като беше забелязана на плажа в компанията на бодигарда си. Оказа се, че въпросният Мартин Кирстен работил за семейството вече от четири години. Любовната връзка обаче започнала чак след развода на Хайди – нещо като терапия за разбито сърце. Двамата били забелязани заедно за пръв път на съвместна почивка в Сардиния. Но Клум изпревари фантастичните предположения на журналистите, признавайки цялата истина в едно интервю.

„Лени, Хенри, Йохан и Лу обожават Мартин! За тях той е най-добрият им приятел и съветник. Това е една от причините да го обичам толкова... Мартин ми помагаше в продължение на четири години, подкрепяше ме и ме пазеше. Имам му пълно доверие“, казва звездата. Интересно е, че децата на Клум са луди по новото гадже на мама. И нищо чудно – бодигардът в продължение на години се е грижил да се чувстват в безопасност. Май единственият, който не е трогнат от тази любовна история, е самият Сийл. Той заяви, че Хайди можеше да почака да оформят окончателно развода си, „преди да се обвърже с прислужник“.