Автор
Woman.bg

Звездна любов от втори поглед: Мила Кунис и Аштън Къчър

Вече ви разказахме повече за любовта от втори поглед на Пенелопе Круз и Хавиер Бардем.

Днес ще се спрем на една от най-обсъжданите двойки в Холивуд - Мила Кунис и Аштън Къчър.

Двамата се запознали на снимачната площадка на сериала „Шеметни години“, когато били на по 17 години. Минали през краткотрайна младежка връзка с партита, ходене по клубове и концерти и тайно разменени целувки. Но всичко това приключило доста бързо и Мила пренасочила интереса си към известния актьор Маколи Кълкин.

На младини Къчър е истински женкар. Но запознанството с Деми Мур преобръща живота му – той най-сетне се влюбва наистина. Връзката им е страстна и романтична, през 2005 г. двамата се женят. Напук на всички зложелатели живеят щастливо заедно през следващите шест години. Но после в пресата се появяват слухове, че Къчър изневерява на Деми с млади актриси и дори с прости сервитьорки. През 2011 г. бракът им завършва с развод и подялба на имуществото, която продължава и до днес.

Мила разбрала за краха на брака на Къчър само от таблоидите. Решила да покани стария си приятел на кафе, за да го подкрепи в този труден момент. Но срещата им напомнила за бурните млади години, безгрижните партита и първите целувки. Двамата започнали да се срещат редовно, а накрая започнали сериозна връзка.



„Много ми се иска да бъда нормална жена, да бъда обичана и да ходя на срещи, но просто не ми остава време за мъже. Аштън ми помага, като ме кани приятелски да отидем на кафе“, признава Мила в едно интервю. Но пресата следи внимателно развитието на „приятелството им. Сега вече двамата не крият чувствата си – ходят заедно на светски мероприятия, целуват се пред хора, пътешестват и планират да си купят къща и куче. Явно нямат намерение да се разделят скоро!