Автор
Woman.bg

Звездните бебета, които проплакаха през 2018-а

Тази година много звездни семейства се разрастнаха. Още от първите месеци цял куп известни дами от световния шоубизнес родиха наследници, а други пък обявиха, че съвсем скоро очакват този прекрасен момент. Ето кои бяха звездните бебета, които проплакаха през последните 12 месеца:

Принц Луи



Кейт Мидълтън е истинска героиня – на 23-и април тя роди за трети път. Бебето е момче и носи името Луи. Той е петият наследник по линията за трона.

Сторми Уебстър

View post on Instagram
 

На 4-и февруари Кайли Дженър обяви в Инстаграм, че е родила първата си рожба – малката Сторми Уебстър. Щастливият татко е рапърът Травис Скот.

Майлс Стивънс

View post on Instagram
 


Само 2 години след раждането на Луна, Криси Тийгън и Джон Леджънд посрещнаха второто си дете. Бебето е момченце и се казва Майлс Стивънс

Тру Томпсън

View post on Instagram
 


Още един член от клана Кардашиян даде живот на първото си дете и това е Клои. Тя роди момиче на любимия си Тристан Томпсън.

Чикаго Ноел Уест

View post on Instagram
 


Чикаго е третото дете на щастливо влюбените Ким Кардашиян и Кание Уест. Малкото момиченце се появи на бял свят на 15-и януари. Тя бе износена и родена от сурогатна майка.

Джио Грейс Ливайн

View post on Instagram
 


На 15-и февруари се роди второто дете на модела Бехати Принслу и певеца Адам Ливайн. Мъничето е момиче и се казва Джио Грейс Ливайн.

Четете още: Майката на Меган няма да празнува Коледа с кралското семейство