Да съумееш да запазиш любовта си в днешно време е трудно, а в света на богатите и известните още повече. За правотата на това твърдение има не един или два примера.

За какво говорим ли? Ами за немалкото случаи, когато идиличната любов между две звезди се превръща в горещ любовен триъгълник, излизането от който е с цената на поне едно разбито сърце.

Вижте кои са най-големите подобни любовни скандали от ерата на стария Холивуд чак до днес в следващите редове:

Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, Рупърт Сандърс

Покрай манията около сагата "Здрач" Кристен Стюарт и Робърт Патинсън се превърнаха в любимата звездна двойка на всяка тийнейджърка. Краят на любовната им идилия обаче настъпи, когато актрисата бе заснета да се целува с режисьора Рупърт Сандърс.

Ласките между двамата предизвикаха огромен скандал, не само защото се оказа, че Стюарт не е най-вярната приятелка, за която може да мечтае един мъж, но и защото по онова време Сандърс бе женен за актрисата и модел Либърти Рос. След като аферата на режисьора с актрисата стана обществено достояние, съпругата му подаде молба за развод.

Робърт Патинсън също прекрати връзката си с Кристен, но няколко месеца по-късно реши да даде втори шанс, само за да се разделят окончателно през 2013-а година. След това актьорът започна връзка с певицата FKA Twigs и двамата дори се сгодиха, но през октомври неочаквано прекратиха отношенията си.

Невярната Кристен пък съобщи, че е бисексуална и понастоящем се радва на страстна любов с изящната моделка Стела Максуел.



Тайга, Блек Чайна и Кайли Дженър

Тайга и Блек Чайна започнаха да излизат през 2011 г., след като пищната дама участва в клип на рапъра. Двойката бързо заживя заедно, а през 2012-а Чайна роди момченце. Последва годеж, но през 2014 г. отношенията им се разпаднаха.

След няколко месеца Тайга започна да излиза с Кайли Дженър, а през 2016-а Блек Чайна тръгна с Роб – по-големия брат на Кайли. Само след няколко месеца заедно те обявиха, че са сгодени и очакват бебе.

Чайна роди момиченце, но щастието с Роб не продължи дълго. Двойката се раздели бързо, след като на бял свят се появи дъщеря им. Според пищната тъмнокожа дама причината за раздялата е семейство Кардашиян, което не я е одобрявало и се е месило в отношенията им с Роб.

Тайга и Кайли също се разделиха, като според слуховете до краха на връзката им се е стигнало заради меко казано странния любовен триъгълник. Нека си го кажем – колкото и да е силна една любов, ако мъжът има дете от съпругата на брата на приятелката си, е доста вероятно отношенията да не просъществуват.



Арън Картър, Хилари Дъф и Линдзи Лоън

Арън Картър и Хилари Дъф започнаха да излизат през 2001 г. и бързо се превърнаха в любимци на подрастващите. Отношенията им бяха цветя и рози до 2003 г., когато се оказа, че Картър изневерява на Дъф с Линдзи Лоън.

Хилари набързо напусна Арън и продължи напред. Той обаче не забрави актрисата толкова лесно. Когато през 2010 г. Хилари се омъжи за спортиста Майк Комри, Картър написа в профила си в Twitter: "Не бъди глупав идиот, който губи любовта на живота си завинаги... Като мен... "- съвет явно насочен към новия възлюбен на Дъф.

Когато актрисата се разведе, Арън не се притесни да покаже, че все още е лудо влюбен в нея и дори заяви, че ще се бори за сърцето й . "Ще прекарам остатъка от живота си в опити да си върна любимата. Не ме интересува какво ще си помислят другите", написа Картър в социалната мрежа.

Брад Пит, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха едни от любимците на киноманите през 90-те, затова и когато двамата се събраха през 1998-а година, феновете на актьорите изпаднаха в екстаз.

След две години заедно двамата се врекоха във вечна вярност на церемония в Малибу.

Двойката изглеждаше като перфектна, от онези, открили ключа към вечното щастие. Затова и през 2005 г., когато двамата обявиха, че се развеждат, решението им предизвиква смут.

Оказва се, че зад краха на отношенията им стои трети човек и то не кой да е, а най-сексапилната актриса на нашето съвремие – Анджелина Джоли.

Анджи и Брад се запознаваха на снимките на "Мистър и Мисис Смит", докато Брад бе все още женен за Дженифър Анистън. За да е с новата си изгора, той бързо остави любимката от "Приятели" и заживя с Джоли.

Двамата се превърнаха в новата любима звездна двойка. Осиновиха си и си народиха куп дечица, а през 2014-а минаха и под венчилото. Щастието им изглеждаше безгранично, но миналата година Джоли подаде молба за развод.

Твърдеше се, че отношенията им са безвъзвратно разрушени, но този месец се заговори, че актрисата се е отказала от решението си и е склонила да даде втори шанс на Брад.

Мег Райън, Денис Куейд, Ръсел Кроу

Тя е с ангелско лице и заразителна усмивка, тя е Мег Райън – слънчевото момиче на Холивуд. През 90-те бе омъжена за колега си Денис Куейд и всички я възприемаха като вярна, любяща и предана съпруга. Докато не се оказа, че красавицата изневерява на съпруга си от девет години със секссимвола Ръсел Кроу.

След като новината се разчу, Денис Куейд подаде молба за развод. Всички заклеймиха Мег като невярна и я обвиниха за последвалия развод, но тя побърза да се защити публично и да поясни, че и съпругът не й е бил верен и неведнъж е изневерявал.

Мег и Ръсел изглеждаха като хармонична двойка и след като актрисата вече бе сингъл, мнозина си мислеха, че с актьора ще минат под венчилото, но двамата се разделиха само след няколко месеца.

Еди Фишър, Деби Рейнолдс и Елизабет Тейлър

Деби Рейнолдс и Еди Фишър бяха златната двойка на стария Холивуд. А Деби и Елизабет Тейлър най-добри приятелки, затова и Рейнолдс бе кума на сватбата на Тейлър и Майк Тод, а Еди кум.

Когато Майк Тод умира в самолетна катастрофа, Деби и Еди са най-голямата упора за скърбящата Елизабет. Затова и светът е потресен, когато само година след кончината на съпруга си Тейлър започва връзка с Еди Фишър. Той се развежда с Деби Рейнолдс, за да се ожени за Елизабет и създава един от най-големите скандали в кино историята.

Фишър и Тейлър се развеждат след пет години брак, а двете актриси така и никога не намират път една към друга и от най-близки приятелки се превръщат във врагове, които според клюките в Холивуд трудно седят в една и съща стая.



Спенсър Трейси, Луиз Тредуел и Катрин Хепбърн

Химията между Спенсър Трейси и Катрин Хепбърн бързо преминава от снимачната площадка и в реалния живот. Въпреки че актьорът е женен за Луиз Тредуел, той започва страстна връзка с русокосата красавица и своя колежка.

Всъщност Спенсър не се радва на щастлив брак и любовта между него и съпругата му, с която е откакто е на 20, отдавна е в миналото, но той е страстен католик и за развод не може и да става въпрос. Немислимо обаче е и да остави Катрин, по която е полудял от любов.

Хепбърн също споделя чувствата на екранния си партньор, затова и без да се притеснява от хорското мнение и как подобни отношения биха се отразили на репутацията, заживява със Спенсър. Двамата са заедно чак до смъртта на Трейси през 1967 г. Въпреки че връзката им е обществена тайна, Катрин не се осмелява да потвърди открито, че е била със Спенсър чак до 1991 година.