Автор
Woman.bg

4 начина да се сбъдне новогодишното ви желание

Най-специалната нощ в годината ще настъпи след броени часове! Имаме инфарктно малко време да си направим равносметка за изминалите 365 дни, да благодарим за всичко, което ни се е случило и да си пожелаем, каквото ни е нужно, за следващата година. Обикновено с най-голямо нетърпение очакваме полунощ, но истината е, че често не сме готови за този момент. Знаем, че искаме да ни се случат някои неща, просто не знаем как да ги постигнем и очакваме всичко да стане на магия. Дори не знаем как да си ги пожелаем. Е, четете тези редове точно навреме, защото ще ви споделим 5 хитри начина най-съкровеното ви новогодишно пожелание да се сбъдне!

Ако желанието ви е екзотично пътешествие

То носете празен куфар. Знаем, че ще приемете този съвет с усмивка и лека насмешка, но истината е, че това действие ще ви помогне да осъществите мечтата си за пътешествие. Осмелете се да се разходите с празен куфар в празничната нощ и няма да съжалявате.



Ако мечтаете за нова любов

Вземете върбова клонка в ръка и този, който пръв се докосне до нея, ще е бъдещият ви партньор. Този метод е тестван многократно – работи, така че, момичета, дерзайте!



Ако гоните благополучие и късмет

Поканете успешен човек на новогодишното си празненство, най-добре, ако то е в дома ви. От голямо значение е и тостът, който ще вдигнете в полунощ. Което пожелание ви трогне най-много, е най-вероятно точно то да се сбъдне.

Ако искате промяна в живота си

Бог обича смелите, особено на Нова година. Ако искате да постигнете голям успех и животът ви да се преобърне в добрия смисъл на думата, трябва да направите нещо откачено. Нещо различно. Ето ви един обичай, който според много хора носи невероятен късмет: качвате се на масата, на стол, на фотьойл, на леглото или където си изберете и скачате смело, пожелавайки си силно това, за което си мечтаете. Този кратък полет и мекото приземяване символизират положителната промяна в живота ви.



Четете още: Защо не прекарвам Коледа със съпруга си от 12 години насам