Автор
Woman.bg

Най-популярните и оригинални Хелоуин костюми за деца

Макар и типично американски празник, Хелоуин набира все по-голяма популярност и у нас. Особено привлечени от него са най-малките. И това е напълно обяснимо! Ден, в който всички се дегизират във всевъзможни фантастични или страшни създания, е чудесен повод за малчуганите да се превърнат в любимите си герои! Като прибавим декорациите от тиквени фенери и раздаването на лакомства, забавлението в техните очи е гарантирано!

Да се върнем обаче към избора на костюм. Децата не искат каквото и да било, което прави намирането на оригинална премяна все по-голям проблем. Всъщност няма нужда да търсите идеи за най-зловещия забавен празник – достатъчно е да видите кои са клишетата и да не ги повтаряте. А ние ще ви помогнем в избора, защото знаем кои са най-актуалните и в същото време най-оригиналните Хелоуин костюми за деца – благодарение на резултатите от проучване на Националната търговска федерация в САЩ знаем кои са най-популярните Хелоуин костюми за деца.

Приказните злодеи от филмите на Дисни

Мал, дъщерята на Злодеида

"Наследниците" е популярна тв продукция на "Дисни ченъл" от 2015 г. В нея главните герои са децата на някои от най-големите приказни злодеи от филмите на "Дисни" - Иви (дъщеря на Злата кралица), Карлос (син на Круела де Вил), Мал (дъщеря на Злодеида) и Джей (син на Джафар). Именно тези герои попадат в топ класацията на най-желаните и оригинални костюми за Хелоуин.

Супергероите на Марвел

Като започнем от любимите на всички малчугани Спайдърмен и Батман и стигнем до набралите огромна популярност напоследък образи от филма „Феноменлните“. Жената чудо, Жената котка и всички останали Марвел дами със свръхспособности, за които се досещате, пък са предпочитано амплоа от малките госпожици.

Граф Дракула

Ако има персонаж, който никога не излиза от мода, то това със сигурност е Граф Дракула. Графският костюм, съчетан с черно наметало и цилиндър, е оригинален избор, придаващ изтънчен стил и неподправено обаяние на всяко момче.

Животни

Животните определено могат да се похвалят като галениците на децата. Няма дете, което да не обожава животните. Затова и маскирането като някое от тях е чудесна алтернатива за всеки мъник. Ако не разполагате с костюм, добра работа в случая ще ви свърши и гримът. Дали ще е като коте, мече, тигърче или слонче, мъникът ще изглежда страхотно на какъвто и образ да се спре.

Вещица

С този образ си идваме на думата. Малките дами, които си падат по по-смелите асоциации с празника, предпочитат да се дегизират с голямата и винаги атрактивна вещерска шапка. Комбинирана с красива рокля с дипли от дантела, тя прави този костюм особено любим за всяка малка артистична дама.

Принц Хари

Сватбата на принц Хари с бившата вече американска актриса Меган Маркъл придаде на принца особена популярност по цял свят. В това число и сред най-предпочитаните костюми от момченца за Хелоуин.

Денерис от „Игра на тронове“

Любимка на госпожиците с приключенски дух безспорно се очертава Денерис от фентъзи сагата „Игра на тронове“. Доста актуален и оригинален избор. За тези, които не са гледали сериала, Денерис Таргариен е литературен герой от поредицата на Джордж Р. Р. Мартин "Песен за огън и лед", както и в телевизионната адаптация "Игра на тронове", където ролята се играе от актрисата Емилия Кларк. Както в поредицата от книги, така и във филмовия сериал тя е главен образ. Критиката я намира за едно от най-изящните творения на автора, а според „Ню Йорк Таймс“ е най-популярният образ от новелата и сериала.

Четете още: От Меган Маркъл до монахиня: Най-страхотните визии за Хелоуин 2018 (Галерия)