Автор
Ева Лъчезарова

През шпионката: Класическата семейна Коледа на Денина

Денина от блога deninamartin.com е втората гостенка на нашата празнична поредица, в която надникваме през шпионката на домовете на известни български блогъри.

Вече ви показахме Коледата в скандинавски стил на Ивелина от www.frichic.com, а днес е ред на Денина.

Тя е млада майка и основава блога си през 2014 г., нейната основна страст е модата, но се интересува страшно много от красота и пътешествия.

Ето каква ще бъде Коледата за нея и нейното семейство:

На какви подаръци залагаш: практични, сантиментални или?

- Винаги се съобразявам с човека, на когото ще подарявам и неговата индивидуалност. Все пак бих казала, че обичам практични подаръци с послание.

Каква е любимата ти украса?

- Класическата - златно и червено, акомпанирани от лампички в топла светлина.

Какво написа в писмото си до дядо Коледа тази година?

- Mного неща могат да ме зарадват, затова предпочитам дядо Коледа да ме изненада.

Напоследък празниците се превърнаха в източник на истински стрес за повечето хора. Как успяваш да релаксираш по празниците?

- Вярно е. Затова се опитвам улесня поне малко читателите си, като им давам идеи или съвети. А относно това как успявам да релаксирам - старая се да съм над нещата, спокойна и да си измисля подаръците от рано.



Слагаш ли нещо нестандартно на коледната си трапеза?

- Не. Аз съм класик. Всяка година баба приготвя основните ястия за трапезата и това е най-прекрасното и специално нещо от празника.

Имаш ли свои трикчета, с които да избегнеш преяждането по празниците?

- Не! Адски трудно ми е да го избегна, когато баба готви!

Сподели ни любимата си коледна рецепта?

- Баницата ми е абсолютния любимец. Приготвям я по стандартния начин - с кисело мляко, сирене, яйца, масло и малко сода. Наистина съм традиционалист в това отношение.



Какъв ще бъде тоалетът ти за Нова година и какво би посъветвала нашите читателки да облекат в празничната нощ?

Вероятно ще ви изненадам, но все още нямам никакви планове за Нова година, камо ли да знам какво точно бих облякла. Бих посъветвала читателките ви да изберат нещо, което им отива, дискретно подчертава женствеността им и същевременно ги кара да се чувстват комфортно. Посрещането на Новата година е емоция, която не си заслужава да разваляме с некомфортни и неподходящи дрехи.