Премести си погледа... и се гмурни в света на книгите. За да светиш със собствена светлина!

Всеки от нас тайно се надява да бъде забелязан и да бъдат оценени качествата му по достойнство. С други думи - просим си комплименти. Няма спор - приятно е поне. Дали ще блеснем краткотрайно на небосклона, ще светим с отразена светлина или ще греем като истинска звезда, зависи от енергията, която излъчваме. А тя се акумулира от инвестициите, които правим в самите себе си. И те не се изчерпват само с хубавите дрехи, козметика и посещения във фитнеса.

Няма нищо по-тъжно от красиво, прекрасно дори момиче, което се опитва да влезе в тема на разговор, която му е далечна като Млечния път и тъмна като Марианската падина. Тя се мъчи, чуди се, но не разбира...Причината е, че момичето има доста пропуски в общата си култура, които са по-видими от всяка точка на носа, разпиляна къдрица или неотскубнат косъм. Едното е повод за изчервяване, а другото - за усмивка. Но колко лесно поправимо е всичко това!

По-лесно е да прочетеш една книга и да научиш куп нови неща, отколкото да свалиш килограм от теглото си във фитнеса. Още повече, че четенето е удоволствие, когато си погълнат от някоя увлекателна и интересна история. С книга в ръка никога не си сам, а светът се смалява и става достъпен до границите на собственото ти въображение - оставим ли го да се гмурне в страниците, времето, пространството и лицата на героите стават част и от твоя свят. Четенето неспирно чертае нови хоризонти и винаги можеш да научиш нещо интересно.


Именно в желанието си да съчетаем приятното с полезното ние, от Woman.bg, те каним на едно необикновено пътешествие в света на книгите. В сътрудничество с издателство "Емас" ще те посветим в историята на едни от най-интересните жени, които са белязали историята на човечеството. Имената им отдавна са легенди, а биографиите им са вдъхновявали и продължават да вдъхновяват много писатели.

Готови ли сте да се срещнете с отровителката Лукреция Борджия, най-красивата жена на Ренесанса и покровителка на изкуствата? Чували ли сте за Мандухай - великата царица на монголците, която се омъжва за седемгодишния наследник на Чингиз хан и става регентка на съпруга си? Знаете ли каква е историята на Месалина - най-фаталната жена на Древността? Или през какви изпитания е минала Дезире, първата годеница на Наполеон? Ако искаш да надникнеш в един отминал, но изкушаващ с тайните си свят, а пред теб да дефилират истински кралици, благороднички със скандална слава, Пепеляшки, които променят хода на историята, само ПРЕМЕСТИ СИ ПОГЛЕДА ( от телефона, телевизора, огледалото...) и виж книгите, които ние ще отворим за теб.


Ще разлистваме страниците им, ще вдишваме аромата на хартия, за да те въвлечем в магията на четенето. За да разбереш, че да четеш книги е не само готино, но и модерно. Че хората в България, особено младите, все по-често посещават книжарниците и си тръгват с пълни раници, че има книги, които задължително трябва да прочетеш на детето си и такива, които ще те направят звездата на компанията, въпреки, че не си с най-модерната прическа и не си стояла цял следобед пред огледалото.

Четенето винаги е удоволствие! ПРЕМЕСТИ СИ ПОГЛЕДА и се погрижи за очите си с Doppelherz!

(в материала има продуктово позициониране)