Автор
Роси Кацарова

Сияйни очи и усмивка - ето какво искат мъжете!

Всяка дама мечтае обектът на нейните чувства да има очи само за нея. За да е сигурна, че това ще е така, тя често търси хитринки, с помощта на които да задържи интереса му възможно най-дълго време.

И макар различните мъже да намират напълно различни черти и качества за привлекателни, категорично могат да се определят няколко характеристики от външния вид на жената, които впечатляват всеки един представител на силния пол. Кои са те, може да видите в следващите редове:

Сияйна усмивка

Красивата усмивка е най-доброто украшение, което една дама може да притежава. Дори и най-скъпите бижута не приковават погледа така, както жена със сияйна усмивка. Тя излъчва доброта, разбиране и емпатия - все качества, които на подсъзнателно ниво привличат мъжа.

Очи като звезди

Очите са портал към душата, казали са хората. Затова и не е чудно, че именно погледът е другият детайл от женската визия, на която мъжете обръщат особено внимание. Затова, ако искате да се радвате на очи, светещи като звезди, от които любимият ви няма да може да откъсне поглед, доверете се на Допелхерц® актив Капки за очи с хиалурон 0,2%.

Кожа с аромат на мед и мляко

Ароматът може да увеличи цялостната привлекателност на жената. Изследвания сочат, че в началото на едно запознанство ароматът на човека насреща е в състояние дори да промени нашите възприятия за него. Затова, ако искате лесно и бързо да го накарате да полудее по вас, просто добре подберете парфюма и лосиона си за тяло.

Оказва се, че комбинацията от мирисите на мед и мляко силно впечатлява господата. Причината е, че това съчетание от аромати е плътно и чувствено, но същевременно буди асоциации за невинност, спокойствие и уют.

Котешка походка

Няма как да подминем походката. Все пак това е първото, което околните забелязват у нас, а обикновено ние дори не се замисляме за нея. Ако, прочитайки това, започвате да се чудите каква трябва да е походката ви, за да спечелите завинаги любимия мъж, отговорът е съвсем лесен - грациозна котешка походка.

Тя е белег за първична женственост и сексапил - все качества, които няма как да оставят безразлични представителите на силния пол.

Коса като коприна

Не само жените искат мека и бляскава коса. Мъжете също силно се впечатляват от добре поддържаната женска грива.

Учени разкриват, че красивата копринена коса е толкова привлекателна за мъжете, защото на подсъзнателно ниво те търсят жена, която може да ги дари с потомство. А меката и добре поддържана коса първосигнално приемат точно като знак, че жената е в добро здраве и е способна да износи и роди дете.

(в материала има продуктово позициониране)