Нина Добрев се завръща на малкия екран. Тя ще участва в нов комедиен сериал на CBS.

На нашето момиче е поверена главната роля в ситкома, а именно тази на Клем. Млада жена, която изглежда е постигнала всичко, за което мечтае. Точно се е сгодила за любимия си, когато в дома се нанася полусестра й Шанън.

Тя не само обръща с надолу главата идиличния свят на годениците, но и разкрива тайна, която Клем упорито пази от любимия и близките си.

Решението на Нина да се върне на малкия екран изненада мнозина, защото през 2015-а тя напусна "Дневниците на вампира", за да отдаде времето и вниманието си на по-големи кино проекти. Същата година участва в The Final Girls. Arrivals от 2015 г. също е с нейно участие, както и Crash Pad. Миналата година тя участва и блокбъстъра „Трите хикса: Отново в играта“, където си партнира с Вин Дизел.

Припомняме ви, че нашенката, която напуска България, когато е едва двегодишна, се прочу именно благодарение на сериал. Чрез ролята си на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира", младата актриса придобива световна слава. След шест сезона тя напуска поредицата, но се завръща за нейния финал.

View post on Instagram