Автор
Woman.bg

10-те най-луксозни хотела за семейна ваканция в САЩ

Флорида, САЩ се очертава като топ дестинация за семейни ваканции, предпочитани от американците.

Хотел Floridays Resort Orlando
, в близост до Walt Disney World Resort, е определен от TripAdviser за най-луксозния и подходящ за семейни ваканции хотел в Съединените щати.

С дневна, трапезария и напълно оборудвана кухня, хотелът позволява на гостите си да приготвят сами храната си в апартамента. За целта комплексът е оборудван с няколко магазина за хранителни стоки, които допълнително улесняват клиентите при избора им на покупки. Също така, в случай че гостите пожелаят, винаги могат да се обадят по телефона и да поръчат точните продукти които искат да видят в хладилника си, когато се настанят в луксозния апартамент.

Четете още: Добре дошли в рая на цветята

В действителност, настаняването в хотела може да бъде описано като продължение на семейния живот у дома, тъй като в апартамента има всичко, което една двойка би купила за собствения си дом. Огромен плазмен телевизор, интернет, електронни игри и два лаптопа на разположение, също са сред оборудването, което върви със стаята в хотела.

Като се има предвид че Флорида е сред местата в САЩ, в които има най-много зеленина и паркове, за никого не е изненада, че в класацията за "Най-луксозни хотели за семейна ваканция в САЩ" тази дестинация категорично преобладава, пише БГНЕС.

1. Floridas Resort Orlando в Орландо, Флорида

2. Woodloch Pines Resort в Пенсилвания

3. Disney`s Wilderness Lodge в Орландо, Флорида

4. Candy Cane Inn в Калифорния

5. Red Jacket Mountain View Resort в Ню Хампшър

6. Best Western Premier Saratoga Resort Villas в Кисими, Флорида

7. Rocking Horse Ranch Resort в Ню Йорк

8. West Inn & Suites Carlsbad в Калифорния

9. Howard Johnson Anaheim Hotel and Water Playground в Калифорния

10. Disney`s Animal Kingdom Lodge в Орландо, Флорида