Автор
Woman.bg

5 страни с красиви мъже, в които трябва да отидеш

Не сте открили любовта? И ако в България все още не са ви уцелили стрелите на Купидон, най-добре е да стегнете куфарите за чужбина. Вижте 5 страни, в които може да срещнете невероятно красиви мъже с големи креватни умения.

Норвегия


Според проучване норвежките мъже най-често се включват в домакинската работа. Така че няма да ви се налага да миете чинии, докато половинката ви чака с нетърпение на дивана да му налеете ракия и да му приготвите салата. Статистиката сочи, че мъжете в Норвегия са с 12 000 повече от жените. Тази разлика няма как да се стопи по естествен път, така че се чака внос отвън.

Швеция



Още една северна страна се нуждае спешно от жени – Швеция. В момента там има 15 000 жени по-малко от необходимото. А и защо да не опитате прочутата шведска тройка? Сексът с трима участници (обикновено терминът изисква две жени и един мъж, но това не е точно така), определено ще разнообрази сексуалния ви живот. И ако се чудите откъде идва терминът „шведска тройка“, ето малко факти: През 1775 година шведският крал Густав III наел 20 години по-възрастния граф Адолф Фредерик Мунк да му помогне при сексуалния акт със съпругата му кралица София Магдалена, защото срещал трудности при зачеването на наследник.

Канада

Според проучване в Канада ще откриете най-добрите любовници в света. И тук има недостиг на жени. Мъжете в тази страна с 250 хиляди повече от нежния пол. Пътуването до там вече е без визи. Така че не е нужно да продавате старата си Лада или последната си риза, за да се сдобиете с виза.

Китай

Ако сте зажаднели за екзотична връзка, Китай е точната дестинация. Там сексуалният свян и девствеността са издигнати в норма и култ. Жени ли се, китайският мъж и до ден днешен встъпва в брака с отколешната представа, че булката непременно трябва да е девственица. Е, ако не попадате в тази графа, поне имате богат избор от 34 милиона мъже. Не е зле, нали?


Индия


Ако се чудите къде да откриете най-добрите любовници в света, отговорът е един: в Индия.Според анкета, направена от сайта за запознанства Saucy Dates, в Индия ще откриете мъже, които са факири в кревата. А и там на всеки 110 мъже се падат по 100 жени.

Четете още: Особености на секса с мъже на различна възраст