Андреа показва перфектно тяло в Египет (снимки)

08 април 2021 | 16:38
3666
4
снимки: Instagram
4

По всичко личи, че Андреа няма никакво намерение да се прибере скоро в България или поне не и докато градусите не се покачат дълготрайно. След дългия си престой в Дубай с приятелката си Моника Валериева, фолкдивата се е насочила директно към Египет. 

Само през последните часове Андреа неуморно зарадва почитателите си в Инстаграм с няколко секси кадъра как се припича на слънце и как се гмурка надълбоко. И не бихме могли да не забележим, че в момента едрогърдата блондинка изглежда просто перфектно. Е, разбира се, ако отново не е имало намеса на фотошоп. Преди няколко дни певицата категорично отрече обвинението, че "изпипва" снимките си, за да изглежда възможно най-добре, така че ще предположим, че тялото, което демонстрира, е плод на строг хранителен режим и изморителни тренировки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Не е известно кой придружава Андреа в поредното ѝ пътешествие, тъй като Моника Валериева, с която бе в Дубай, не е публикувала снимки от Египет. Последният кадър, с който е зарадвала последователите си, е от днес и е заснет в хотел в Пловдив. 

Съвсем наскоро Андреа отрече да е възобновила връзката си с Кубрат и заяви, че в момента няма мъж до себе си. Но тогава ли е запечатал тези горещи кадри?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Четете още: Райна се съблече чисто гола пред феновете (снимка)

Още по темата

Коментари

4 Риторичен въпрос
  14 април 2021 | 09:58 отговор
 

Коя самоуверена, пълноценна, щастлива и уважаваща се жена ще има постоянната нужда да се снима по този начин и да чака възхищението и уважението на околните?

 
3 Хан Крум
  09 април 2021 | 00:58 отговор
 

Хубава е ама както се казва - зад всяка хубава жена стои по един мъж на когото му е писнало от нея. А франсетата имат една поговорка - и най хубавото момиче не може да ти даде повече от това което има. Т.е. две, три, пет седмици и вече ти омръзва. Така си е от първобитните хора - мъжете са полигамни.

 
2
  08 април 2021 | 20:36 отговор
 

Перфектно? Нещо имате изкривена представа за " перфектно". Вижте световните модели какво ядат и колко тренират, за да са перфектни, а, освен това са естествени.

 
1 koj
  08 април 2021 | 19:01 отговор
 

Кой и цепи сливата сега на тази шундурма???

 

Добави Коментар