Водещият на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“, Антон Хекимян, е в заслужена дълга почивка. Популярният журналист и репортер ще отсъства от екрана още три седмици. Това обяви самият той в петък миналата седмица, като даде кратки наставления на достойния си заместник Биляна Гавазова.

За да събере сили и енергия за новия сезон, симпатичният водещ отпраши към Гърция, или по-точно - към екзотичния остров Кефалония. Това научихме от кадрите, споделени под формата на сторита, с които самият Антон се похвали в социалната мрежа.

Гръцката перла Кефалония се намира в Йонийско море и е известна с природните си чудеса и разтапящите с красотата си гледки и забележителности. Островът омайва и с археологическите си обекти и сгради с историческа стойност.

Най-големият от групата на Йонийските острови омагьосва с небесно сините и тюркоазени морски води, с пещерите и дълбоките заливи, с белите и червеникави плажове, с планинския пейзаж и буйната растителност.

Неслучайно е в класацията на The Daily Telegraph като един от 20-те средиземноморски острова, които трябва да се посетят.

Припомняме, че Хекимян си взе едноседмичен отпуск и през юли, по време на който посети някои градове по родното Черноморие в компанията на семейството си.

Четете още: Гала се пусна без сутиен на 53! Феновете ѝ... във възторг (Видео)