Автор
Woman.bg

Антония Петрова събира тен в приказно арабско емирство

Откакто стана майка, Антония Петрова - Батинкова не спира да обикаля по чужди и родни курорти и да споделя приказни кадри от емоциите си там. Този път обаче „Мис България“ 2009 реши да си почине на топло, като не пропусна да вземе със себе си и сина си Благовест. Красавицата събира тен в арабското емирство Рас Ал Хайма.

View post on Instagram
 


Миската ежедневно публикува снимки в профила си в Инстаграм от емирството. Името му означава „земя на колибите”, заради многото малки къщички, които някога са били разпръснати по бреговете. Това е исторически ключов регион – археологическите разкопки показват, че е бил населяван още от третото хилядолетие пр. Хр.

View post on Instagram
 


В емирството звездното семейство няма да скучае. Националният музей Рас Ал Хайма, Форт Дая, Музеят на перлите, изворите Кат, планината Хаджар са само част от туристическите забележителности на Рас Ал Хайма.

За радост на феновете си, Батникова демонстрира перфектна форма на плажа. Благоверният ѝ възлюбен и баща на детето ѝ – Ивайло Батинков, също се радва на екзотичната ваканция.

View post on Instagram
 

Миската не пропуска да качи и кадри със сина си Благовест, който съвсем скоро ще навърши годинка. Припомняме ви, че още докато беше бебе, Антония го заведе на връх Вихрен. Красавицата е от майките, които гледат да каляват децата си от малки.

View post on Instagram