Слуховете, че бившата фолкдива Мария е бременна от настоящия си съпруг Мирослав, при това с близнаци, изглежда че ще се окажат пълна измислица. Откакто слезе от сцената, секси миньончето продължава да е активно в социалните мрежи, но кадрите, които публикува вече са изцяло от всекидневието ѝ и нямат нищо общо с кариерата ѝ.

В момента Мария е на почивка с любимия си в Дубай, откъдето неуморно споделя красиви снимки и разбира се, не пропуска да покаже, че все още е в суперформа. Прави го, като се показва по бански, а за фигурата ѝ много по-млади момичета могат само да ѝ се възхищават. На последния кадър Мария зачеркна всички предположения, че е бремнна, като показа страхотна преса на корема в секси черен бански от две половинки. На друга пък акцентира върху стегнатото си дупе, което "неволно" е посипала с пясък.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

И макар Мария никога да не е афиширала мъжете, с които е в любовни отношения, напоследък прави сериозно изключение за Мирослав, като той присъства на няколко кадъра, на които двамата демонстрират романтичната си връзка. По всичко личи, че певицата не тъгува за сцената и води щастлив начин на живот като съпруга.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето колко струва да спите в имението на "Ергенът"