Автор
Woman.bg

Да избягаме на топло: 3 плажа, до които има евтини билети от София

Лятото ви липсва и бихте дали всичко, за да се върне хубавото време и да погалите мекия пясък на плажа или просто слънчевите лъчи да целунат кожата ви отново? Това е напълно постижимо, дори и на прага на студените месеци. Просто трябва да вложите малко въображение и организация. Ние дори ще ви помогним с първото, дори и с вторто. Специално за тези от вас, които винаги носят лятото в сърцето си, подбрахме топ 3 най-достъпни горещи дестинации, където можете да се припичате на слънце на воля.

Атина



Полетите за Атина са безсрамно достъпни в момента и точно сега е най-подходящото време да се ориентирате към прекрасната ни съседка. Кой не обича синьото небе и слънчевите ди в Гърция. Атина е прекрасна опция – разполагате с красиви пейзажи, уникална кухня и приветливо отношение. Освен това е близо и полетът не е дълъг.

Барселона



Испания е прекрасна опция, особено в по-студените месеци, защото хем ще избягате от лошото време тук, хем няма да сте подложени на безмилостна жега. Барселона е невероятна възможност да се потопите в различна култура и да облечете летните си дрехи отново. Там със сигурност усмивката няма да слезе от лицето ви. Испанците за известни с купонджийския си дух.

Валета



Още едно екзотично местенце, до което можете да отскочите и то за скромна сума. В момента самолетните компании предлагат отлични оферти, така че се възползвайте! Малта е истинска съкровищница за плажове и е невероятна възможност да добиете тен на прага на зимата.

Не се колебайте, а стягайте куфарите!

Четете още: Какво да правите в Коняк