Автор
Цвета Герчева

Да се влюбиш за 60 секунди: Пирин, която завладява сърцето завинаги

Ако за вас днес е ден, като всички други, то искам да знаете, че това може да се промени. Защо ли? Днес ви предлагам да се влюбите. Отделете си 60 секунди и прочетете този материал. Ако все още нямате своя "специална връзка" с планината, каня ви да се запознаете с Пирин, онази красавица, която няма как да остави сетивата ви безучастни.

Дали заради кристалните води на Синаница или пък породено от оня бял и величествен Вихрен, но да се влюбиш в Пирин е задача, която отнема буквално няколко мига. Едно вдишване и вече си обречен.

Признавам си, като един съвсем средностатистически турист и аз имам своите тайни пирински ритуали. Първо обожавам изгревите под хижа"Вихрен". Ставам много рано. Ама срамно рано. Тоест толкова рано, че по-добре да не лягам. Паля колата, пия глътка кафе от термоса и обикновено вече сме някъде около Муратов връх, когато слънцето започва да се появява на хоризонта. После минавам платото на Спано поле и слизам през Синанишка порта към едноименото езеро.

Ако никога не сте ходили до хижа "Синаница" да знаете, сгрешили сте. Аз съм от хората, които хич не обичат да грешат, затова имам ли шанс да остана няколко дни в Банско - качвам се задължително.

Всичко от което имате нужда, за да се влюбите истински, до уши и безразсъдно, са просто удобни обувки, чифт слънчеви очила, едно мюсли барче и кенче OSHEE Vitamin Energy.

Много харесват тези на OSHEE защото са ми вкусни, има ги вече почти навсякъде и поне съм сигурна, че това, което пише на етикета го има наистина вътре в кенчето/бутилката.

OSHEE има наистина свеж вкус и моите приятели във фитнес залата много ги харесват.

Но да се върнем на вашето влюбване. Не обичам дългите материали. Предпочитам просто да ви разкажа за някои места, да ви покажа снимки и да остана с усещането, че вече мечтаете да идете до там. Ако следващият път, в който влизате в Банско с колата и видите този пейзаж се сетите, че там някъде има една приказно красива Синаница и ви се приходи, значи - свършила съм си работата.

Сигурна съм, че ще се влюбите. Това ще бъде една щастлива любов. Вие, Пирин и красивите ѝ върхове. Завинаги в сърцето.

(в материала има продуктово позициониране)