Автор
Woman.bg

Дами, пътуването вече е спокойно със здраве без граници

За да бъде процъфтяващ един бизнес, необходими са три неща – хъс, много труд и малка доза късмет.

Успехът следва смелите, а истинските резултати идват след усърдната работа. Малко по малко целта е налице. Бизнесът се разраства с бързи крачки, пробивът на чужди пазари вече не е просто мираж, а истина и реалност. Разрастването зад граница е свързано с много нови поръчки, но и с повече грижа за клиентите.

Оттук насетне пътуването се превръща в начин на живот, а обиколката по различни маршрути става неизменна част от ежедневието.

Така работи бизнесът!

Истината обаче е, че прогресът би бил невъзможен без подсигурено спокойствие. В условията на бизнес динамиката днес често се налага да се взимат важни за компанията решения.

А старанието за здравето и спокойствието на служителите е едно от тях. Мисията вече е възможна. Здравната помощ по цял свят и то по наш избор изобщо не е мираж. „Виновникът“ за това спокойствие е правилното планиране, познато като „Здраве без граници“.

Да! И ние не бяхме чували за тази услуга до момента, в който не се наложи да планираме посещение на бизнес форум за наш мениджър в Азия. Искахме да го подсигурим срещу евентуални инциденти и Застрахователна компания България Иншурънс поднесоха готово решение за нас. В партньорство с AXA те успяват да гарантират здравна помощ и лечение практически по цял свят.

Застраховката дава достъп до над 11 000 лечебни заведения в цял свят, възможност за експертна лекарска грижа и внимание, съвременни медицински услуги в случай на необходимост от лечение на тежко заболяване или нужда от специализирани консултации, изследвания или терапия, спешна медицинска помощ и най-вече – спокойствие, че всичко е наред.

Най-голямото предимство – това е честното и открито отношение на компанията към клиентите. Тя води своя политика на лоялност. Дружеството издава своя книжка „Ръководство за ползване и общи условия“. В нея подробно е описано наистина всичко необходимо, като към важните моменти е подходено с особено внимание.

Застраховката позволява от България да се направи избор на чужда болница, в която човек да бъде опериран или прегледан от топ специалисти. Западните болници по традиция предлагат модерни и високотехнологични методи за диагностика, реномирани специалисти, рехабилитация и алтернативни методи на лечение.

Сред предимствата са и осигурената спешна медицинска помощ, както и евакуация и репатрация от мястото на злополуката до най-близкото лечебно заведение. Цената е разбира се разумна - около 130-180 лева на месец, като опцията позволява разсрочено плащане.

Плановете са гъвкави по своята същност и според желанието на клиентите се предлагат с три териториални покрития. Те предоставят един нов стандарт в разбирането на грижата за здравето, отговарящ на модерния начин на живот.

Най-важното остава фактът, че успехът следва труда, а добрият бизнес не може без необходимото спокойствие. Пътуването без граници вече определено не е мираж със здраве без граници.