Фолкпевицата Мира не издържа на студеното и дъждовно време у нас и отпраши смело, без да се притеснява от зарази и коронавируси, за гореща Африка.

“Африка ви променя завинаги, както никъде на земята. След като сте били там, никога няма да бъдете същият", споделя изпълнителката на "Хей, малката" за приключенията си там и не крие, че дори е била "атакувана" от африканските обитатели.

Като страстен любител на животинския свят Мира използва всяка възможност, за да се присъедини към екскурзия, включваща среща с представители на фауната. Но още с прекрачването на прага на един такъв резерват в Набьол, Тунис, певицата се оказала ненадейно нападната от банда лемури.

Привлечени от лъскавите украшения по нея, те всички я наобиколили, но затова пък снимките които са се получили, са повече от страхотни. Мира едва успява да спаси слънчевите си очила, както се вижда от кадрите, споделени от нея на профила ѝ във Фейсбук.

Емоциите в африканския зоокът не приключили само с това. Мира имала и незабравима среща с очарователен и... лаком жираф. По съвет на местните за ефектна снимка тя поставила лакомство в устата си, откъдето жирафът директно си го взел с език и дарил Мира със стабилно приятелско облизване.

На друг фотос фолкзвездата позира щастливо с малко сладко лъвче - далеч по-приятна компания от големите му събратя. "С моето котенце Симба", е написала тя към кадрите.

Четете още: Фенове нападнаха Тита: И ти стана фолк тупалка