Джорджано направо ни шашна, тръгна по маршрута Ком-Емине и напредва всеки ден

25 юни 2020 | 11:33
4474
1
Фейсбук
1

Помните ли Джорджано? Да, той стана популярен с участието си в един от сезоните на Вип Брадър. След реалитото обаче реши да се пробва като певец, изпълнявайки забавни, пародийни песни. И тъй като музиката явно не му е в кръвта, но пък е артистичен, успя да завладее не само родните дискотеки и клубове, но спечели и фенове от чужбина.

Сега Джорджано покорява нови върхове. Планински.


Изпълнителят на „Отиваме на кОпон” стартира свое собствено „риалити” по пътеките на красивата ни Родина. Решил е да мине маршрута от връх Ком до нос Емине. И всеки ден радва феновете си във фейсбук с подробни разкази за преходите и преживяванията си.

Новото предизвикателство, пред което се изправи Джорджано, започна на 20 юни.

„На хижа Ком нова имаше купон до 4 сутринта и не можах да спя. Въпреки това съм с много положително настроение. Стартирам Ком Емине 2020 сега... @ Връх Ком”, написа той.

Следва подробно описание на първия ден. „1 ден Ком-Емине >>>>> Тръгнах в 7:15 ч от х. Ком, на връх Ком бях в 8:40ч. Взех си 3 камъчета и тръгнах към Петрохан прохода-13 ч бях на прохода, хапнах картофи с сирене на барчето на прохода. Настаних се за нощувка в творческа къща Петрохан.”

Оказва се, че към планинските приключения на изпълнителя има голям интерес.

„Браво, Джорджано! Успех с твоето приключение! Нямам търпение да видя как се развиват нещата нататък!”, написала е Поли Николова.

„Много е трудно на българина да каже успех...”, споделя Kristiyan Asenov.

Таня Тодорова обаче оборва твърдението му със своето пожелание: „Пожелавам ти успех, момче. Планината прави хората силни, борбени и променени към по-добро”.

Вчера Джорджано бе на Витиня. Преди това бе минал през хижа Лескова. По пътя добри хора го зареждат с провизии.

"От гара Лакатник към хижа Лескова - заваля дъжд от село Лакатник и така до Лескова не спря. Имаше купон с компания от Ботевград, заредиха ме с провизии за което много им благодаря. @ Хижа Лескова"

Браво, Джорджано. И ние следим с интерес пътуването ти. Успех!

Още по темата

Коментари

1 Гост
  25 юни 2020 | 14:51 отговор
 

По добре човек да чете за приключенията на Djordjano от колкото да чете всеки ден за Андреа "фолк певицата".А и изпълнителят пише без правописни грешки в своите разкази!!! Успех!!!

 
 
хахаха
25 юни 2020 | 20:54

трябва да си сляп или неграмотен, ако не можеш да видиш грешките в това, което е писал. Очевидно е второто - по-добре ; отколкото. :)

Добави Коментар

Най-четени