Джулиана Гани лети за Тунис в доста необичайна компания!

До броени дни Джулиана Гани заминава на летен отдих за Тунис, и то не само с половинката си - Илиян Найденов. Там Мис Силикон 2013 ще заведе и двама от своите последователи в Инстаграм, които са спечелили билети за воаяжа.

За африканската държава плеймейтката и компания отпрашва на 23 август и ще остане да се наслаждава на страната цяла седмица.

View post on Instagram
 


Заедно с феновете и съпруга си Гани ще посети музея Бардо, където ще разгледа най-добре запазените римски мозайки от II и III век, както и артефакти от картагенската история и раннохристиянския период. Красавицата ще ги заведе и в старата част на столицата Тунис - Медината от XIII век. Обиколката ще продължи с гледка от терасите на Сиди Бу Саид, а след това ще отидат в ориенталско кафене с наргиле, за да пият зелен чай с ментови листа и кедрови ядки.

Екскурзията включва и посещение на град Набеул. Там великолепната четворка ще посети работилница за грънчарски изделия, след което ще се насочи към един от големите градове на Кап Бон - град Келибия.

Сред кулминационните моменти ще е посещение на пресъхналото солено езеро Шот ел Джерид и сафари с джипове в посока към оазиса Шебика, който е само на 4 км от границата с Алжир. Това е и мястото, където е сниман филмът „Английският пациент“. Накрая отново с джипове туристите ще отидат до Онг Жмел - мястото, където е заснет един от епизодите на „Междузвездни войни“.

View post on Instagram
 

Четете още: Тита стана за смях пред фенове с този фотошоп