Ето къде събира тен горещата Диляна Попова

03 юли 2021 | 14:21
5806
1
Снимки: Instagram
1

"Едно от вълшебните места, на които винаги бих се скрила..", написа Диляна Попова и показа къде почива това лято. Снимките от мястото предизвикаха много коментари, възхита и любопитство у повечето й последователи, сред които бе и певицата Нина Николина. "Страхотно е, как не сме знаели седмица по-рано, бяхме наблизо", написа етно дивата.


Всъщност Попова е на почивка в китното българско градче Белово, което се намира между Пловдив и София. Според гостенката къмпинга, в който е отседнала е изключително спокойно, приказно и уютно, за което говорят и самите фотографии, които споделя от Marina Glamping holiday.

Не става ясно обаче дали е на почивка с Асен Блатечки и сина им Борил. Но затова пък домашния любимец е близо до нея.Мястото няма уебсайт и в интернет не може да се намери никаква информация, защото собствениците не търсят комерсиалност. Заради многото запитвания към Диляна, тя предостави телефон за резервации, в случай, че някой иска да получи повече информация, пише HotNews.bg.Четете още: Фолкпевицата Мария показа новия си любим (снимка и видео)

Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  04 юли 2021 | 09:26 отговор
 

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
 
Бивш от НСГП
04 юли 2021 | 09:26

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Наскоро попитахме една дама 73 набор у пернишкио квартал изток - що видиш на снимката. МАНГАЛ - ЧЕ ДАЖЕ Е С НЯКАКВО МНОГО ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ У СУРАТ. msbrico - надежда.

Добави Коментар

Най-четени