Ето скъпарското място, на което Меган ходи на почивка с приятелките си

14 юли 2022 | 12:50
12778
0
Getty Images/ Instagram
0

Пред сватбата си с принц Хари през 2018-а година, Меган Маркъл прекарваше доста време, обикаляйки със своите приятелки едни от най-луксозните дестинации по света.

В своя вече несъществуващ блог The Tig тя дори е споделяла коя е любимата ѝ дестинация за почивка с момичетата. Оказва се, че това е карибският остров Сейнт Бартс.

Сейнт Бартс предлага 17 плажа на туристите, уникални лагуни и вкусна френска кухня, а на острова живеят по-малко от 1000 души. Той е като магнит за известните и богатите, а Порт Густавия е сред най-скъпите яхтени пристанища в света. Тропическият рай е известен и с това, че плажовете му са уединени и че тук много световно известни знаменитости имат луксозни вили или имения.

“Чувствителността по френски, тихите плажове, автентичната креолска храна и разходките по калдаръмените улички съперничат на тези в Париж” - пише бъдещата херцогиня на Съсекс.


Меган дори описва себе си като “русалка, която нейните приятелки не могат да извадят от морето”.

“Без съмнение Сейнт Бартс си остава ултра луксозна дестинация, но с малко желание можете да си починете от битката за лукс или да се гмурнете направо в нея – каквото и да ви носи удоволствие, този остров изглежда има всичко” - пише още тя.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени