Ивет Лалова - щастливо изгубена в Тенерифе (снимки и видео)

Най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова отлетя за испанския остров Тенерифе. Там българската лекоатлетка ще събира сили за предстоящата олимпийски игри в Токио това лято.

Не е тайна, че когато става въпрос за важно състезание, европейската шампионка не прави компромис с подготовката си. А условията на Тенерифе определено са на нейна страна. Освен с прекрасната си спортна база обаче, островът е спечелил нашето момиче и с красотата на природата си.

View post on Instagram
 

С това се похвали самата Ивет, която призна, че дори се е изгубила някъде из острова. "Казват, че ако не се изгубиш изобщо, няма как и да се намериш. Ей така и ние вчера, без да искаме, се изгубихме в най-южната част на Тенерифе и открихме огромна скала, от която станахме свидетели на най-красивия залез в океана. А аз така си тичам, всеки път когато видя океана", гласят думите ѝ към видеото.

View post on Instagram
 

От последните ѝ постове в социалните мрежи пък научаваме, че несломимата брюнетка вече успешно се е адаптирала към условията на острова и работи здраво по подготовката си за игрите.

А на нас не ни остава нищо друго, освен да ѝ пожелем успех и още много позитивни емоции както в спорта, така и в личния ѝ живот!

View post on Instagram
 

Четете още: Биляна Йотовска на екзотична почивка в Занзибар