Автор
Woman.bg

Къде релаксират родните красавици в края на лятото

В края на август сме и определено се усеща, че летният сезон си отива. Въпреки това родните ни звезди все още използват слънчевите лъчи и събират тен на море или на планина. Ето къде са едни от най-чаровните дами от родния хайлайф.

Николета Лозанова

Плеймейтката реши да изкара остатъка от лятото на планина. Брюнетката е в хотелски комплекс между Банско и Разлог и се е отдала на релакс. НиЛо позира със секси бански и се радва на все още слънчевото време.

Маги Сидерова

Манекенката избра морето. Тя е в Свети Влас, където не пропуска да се порадва на слънцето. От плажа брюнетката още веднъж показа стегнатата си фигура. Фитнесът и тренировките си казват думата.

Антония Петрова-Батинкова

Носителката на титлата "Мис България" също предпочете морето. Тя е в Гърция заедно със своя съпруг. На 17 август блондинката имаше повод за празненство, а именно: "2 месеца семеен живот, семейство Батинкови и 5 месеца от запознанството ни! Безкраен меден месец!", отбеляза тя в личния си профил.

Преслава

Макар и вече в напреднала бременност Преслава също се е отдала на летни забавления. Заедно със своя любим Павел тя излезе на разходка с... лодка. "Дали животът ни ще бъде банално ежедневие или чудесно приключение зависи единствено от нас!", мъдро отбеляза певицата.

Гери-Никол

Тя също нагорещи страстите до червено, като застана пред басейна. Блондинката позира с червено-бял бански и ни пожелава "Наздраве". Е, "наздраве" и на теб, Гери!