Автор
Пепа Попова - Пепита

Къщата на Жулиета във Верона може да бъде наета за Свети Валентин

Не за първи път онлайн сайтът за краткосрочни наеми Airbnb прави подобни предложения, на които трудно можеш да устоиш. В листа с уникални места за наемене вече сме виждали известни имоти като замъка към абатство Даунтън и вилата на Барби в Малибу. Сега, на прага на Свети Валентин можем да имаме за ден и къщата на Жулиета във Верона. Домът - музей на шекспировите герои ще бъде пригоден за живеене за пръв път от 30-те години на миналия век.
В случай че искате да бъдете първата двойка това десетилетие, която да спи в спалнята на Жулиета, в оригиналното легло от филма от 1968 г. на известния италиански режисьор Франко Зефирели, то трябва да спечелите в конкурс.

View post on Instagram
 

Желаещите да участват трябва да напишат писмо до Жулиета. Писмото трябва да съдържа собствената им любовта история и причините, поради които кандидатите смятат, че са идеалната двойка да прекара Свети Валентин в къщата на Жулиета. Заявленията си можете да подадете тук до 23:59 на 2 февруари 2020 г.
Влюбените ентусиасти, които се решат да споделят своята история и се наложат в надпреварата ще получат още ексклузивна вечеря на свещи в голямата трапезария, сервирана от личен иконом и приготвена от Джанкарло Пербелини – готвач с 2 звезди Мишлен. Очаква ви и частна обиколка на Верона по стъпките на Ромео и Жулиета, в която ще ви следва професионален фотограф.

View post on Instagram
 

Заслужава си да прекараме неделния следобед в писане на писмо, нали?

View post on Instagram