Къщата на Жулиета във Верона може да бъде наета за Свети Валентин

02 февруари 2020 | 13:47
2934
2
Колаж: Woman.bg
2

Не за първи път онлайн сайтът за краткосрочни наеми Airbnb прави подобни предложения, на които трудно можеш да устоиш. В листа с уникални места за наемене вече сме виждали известни имоти като замъка към абатство Даунтън и вилата на Барби в Малибу. Сега, на прага на Свети Валентин можем да имаме за ден и къщата на Жулиета във Верона. Домът - музей на шекспировите герои ще бъде пригоден за живеене за пръв път от 30-те години на миналия век.
В случай че искате да бъдете първата двойка това десетилетие, която да спи в спалнята на Жулиета, в оригиналното легло от филма от 1968 г. на известния италиански режисьор Франко Зефирели, то трябва да спечелите в конкурс.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wonderwomanlaura on

 

Желаещите да участват трябва да напишат писмо до Жулиета. Писмото трябва да съдържа собствената им любовта история и причините, поради които кандидатите смятат, че са идеалната двойка да прекара Свети Валентин в къщата на Жулиета. Заявленията си можете да подадете тук до 23:59 на 2 февруари 2020 г.
Влюбените ентусиасти, които се решат да споделят своята история и се наложат в надпреварата ще получат още ексклузивна вечеря на свещи в голямата трапезария, сервирана от личен иконом и приготвена от Джанкарло Пербелини – готвач с 2 звезди Мишлен. Очаква ви и частна обиколка на Верона по стъпките на Ромео и Жулиета, в която ще ви следва професионален фотограф.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wonderwomanlaura on

Заслужава си да прекараме неделния следобед в писане на писмо, нали?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUNGILWOO (@jilwww) on

Коментари

2 поп Грую
  11 февруари 2020 | 09:57 отговор
 

ше я съборя от секс

 
1 Бъгс Бъни
  02 февруари 2020 | 16:50 отговор
 

Да спиш в къща, чиято история е художествена измислица, да наблюдаваш от балкон в заблуда че някой някого е чакал, а всъщност балкона е построен през 20-ти век ...е не мерси

 

Добави Коментар