През последните дни Преслава реши да избяга от студа, като стегна куфарите и отлетя за Тайланд, заедно с любимия си Павел и дъщеря им Паола.

По всичко личи, че младото семейство си прекарва страхотно на екзотичния град Пукет и се наслаждават максимално на слънчевите дни там. Разбира се, фолкдивата вече сподели задължителните кадри по бански, като последният е от преди час, а на него Преслава нагорещява мрежата със страхотен цял бански с леопардов принт.

View post on Instagram
 

Певицата споделя и любопитни сторита в Инстаграм, от които виждаме, че тя се забавлява искрено с животинките, които се разхождат на свобода по улиците на Пукет. Те от своя страна не пропускат да я закачат, а една маймунка буквално се покатери по крака ѝ.

От кратките клипчета се вижда как Преслава се разхожда с няколко банана в ръка, а знаем, че маймуните не могат да устоят на това вкусно изкушение. Ето защо една от тях се втурна право към певицата и се покатери по нея, за да получи любимото си лакомство.

Паола от своя страна поглежда с леко смущение към животинките и преминава предпазливо покрай тях, хванала за ръка татко си.

Четете още: Моника Валериева изпотроши нощен клуб в Дубай