Мегз разкри истината за бягството си в Дубай

13 август 2021 | 15:56
2419
3
Снимки: Instagram
3

Мегз най-после реши да изплюе камъчето и да сподели пред феновете си защо е избрала Дубай за свое убежище през последните месеци.

С кратко видео ексдизайнерката разкри, че била вдъхновена от сериала „Емили в Париж“ и решира да пътува до Дубай няколко пъти, влюбила се до полуда в града, и сега, освен че се е научила да брои до десет на арабски, иска и да си смени постоянния адрес.

"Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за почивка. После си казах - “Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там”. И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите в MEGZ и I-AM е много “завъртяно колело”. Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук", откровеничи Каканашева в социалните мрежи.

Четете още: Катрин Зита-Джоунс зашемети феновете си: Показа как върти обръч

Още по темата

Коментари

3
  14 август 2021 | 04:11 отговор
 

Искам да я чукам.

 
2
  13 август 2021 | 19:25 отговор
 

Това е препечатана стара новина. Явно ви тресе творчески запек щом едни и същи неща публикувате по сто пъти.

 
1
  13 август 2021 | 18:53 отговор
 

С какво експериментира...с рязани?

 

Добави Коментар

Най-четени