Продължение...

СПА-почивка във Франция

Един от най-популярните СПА-курорти на Европа се намира във френското градче Виши. Това царство на красотата и младостта се намира само на 2 часа път с кола от Париж.



Виши е най-големият европейски балнеолечебен курорт. Тук директно от земята извират 15 извора, шест от които са питейни.

Сред предлаганите услуги са разнообразни водни процедури, масажи, вани, подмладяващи терапии с натурална козметика, ароматерапия, хидромасаж, оздравителни процедури, програми за отслабване, за отказване на цигарите и смъкване на стреса.

СПА-почивка в Тайланд

Тайланд е на първо място сред екзотичните страни, предлагащи СПА-почивка. Всяка година качеството на осигуряваните тук услуги се покачва все по-високо и ако допреди две години далеч не всеки тайландски хотел разполагаше със СПА-център, то сега можете да се насладите на различни процедури в специализирани салони за красота, най-често разположени на крайбрежието.



Традиционният списък от услуги в професионалните тайландски СПА-курорти включва над 15 вида масаж, подмладяващи процедури за лице, СПА-процедури за тяло, стъпала, ръце и нокти, кални вани, компреси, ароматерапия, билкови бани, хидротерапия и СПА-ресторант с нискокалорично меню.



Интересно е, че в тайландските СПА-центрове са налични редица процедури за мъже, включително и частна баня с аромамасаж и вулканични камъни. В Тайланд можете спокойно да отидете във всеки един от курортите, и то целогодишно, защото климатът на това райско кътче е буквално създаден за постоянен туризъм.

Очаквайте продължение...