Нападнаха Джулиана Гани в пустинята

01 септември 2021 | 14:06
1417
1
снимки: Instagram
1

Джулиана Гани не спира да обикаля по света заедно с любимия си Илиян. В момента двамата са на поредната си екзотична почивка, този път в Тунис. 

И макар в пустинята интернетът да е оскъден, едрогърдата половинка прави всичко възможно, за да сподели с феновете си какво ѝ се случва далеч от родината. През последните дни тя сподели няколко красиви кадъра, от които си личи, че с Илиян имат страхотни преживявания зад граница.

 

На първата снимка от Тунис виждаме, че Джулиана позира с половинката си и два сокола, които най-дружелюбно са кацнали по ръцете им. Към кадъра Гани сподели с вълнение, че едва се отървали от пернатите:

"Хораа, най-после намерих интернет за да ви покажа какво изживяхме последните два дни! 
Всъщност ще ви показвам на парче, защото е наистина много!
За начало да ви кажа, че тези соколи си ни харесаха и докато трябваше само да се снимаме с тях, те започнаха да се катерят по главите ни, и да не искат да слязат! 
Цялото това нещо се случи буквално насред пустинята! Беше уникално, но изживяното след това ще ви смае още повече! Него ще запазя и ще публикувам по-късно или утре! 
Поздрави на всички сладури!", написа тя. 

На следващите снимки виждаме Джулката и Илиян да се прегръщат на фона на амфитеатъра в Ел Джем, а към нея блондинката признава, че още не се е прибрала от почивката си, но вече знае, че това райско кътче много ще ѝ липсва. 

Още по темата

Коментари

1 as
  01 септември 2021 | 16:03 отговор
 

piron za milfa

 

Добави Коментар

Най-четени