Джулиана Гани не спира да обикаля по света заедно с любимия си Илиян. В момента двамата са на поредната си екзотична почивка, този път в Тунис.

И макар в пустинята интернетът да е оскъден, едрогърдата половинка прави всичко възможно, за да сподели с феновете си какво ѝ се случва далеч от родината. През последните дни тя сподели няколко красиви кадъра, от които си личи, че с Илиян имат страхотни преживявания зад граница.

На първата снимка от Тунис виждаме, че Джулиана позира с половинката си и два сокола, които най-дружелюбно са кацнали по ръцете им. Към кадъра Гани сподели с вълнение, че едва се отървали от пернатите:

View post on Instagram
 

"Хораа, най-после намерих интернет за да ви покажа какво изживяхме последните два дни!
Всъщност ще ви показвам на парче, защото е наистина много!
За начало да ви кажа, че тези соколи си ни харесаха и докато трябваше само да се снимаме с тях, те започнаха да се катерят по главите ни, и да не искат да слязат!
Цялото това нещо се случи буквално насред пустинята! Беше уникално, но изживяното след това ще ви смае още повече! Него ще запазя и ще публикувам по-късно или утре!
Поздрави на всички сладури!", написа тя.

На следващите снимки виждаме Джулката и Илиян да се прегръщат на фона на амфитеатъра в Ел Джем, а към нея блондинката признава, че още не се е прибрала от почивката си, но вече знае, че това райско кътче много ще ѝ липсва.

View post on Instagram