Автор
Веселина Петрова

Нина Добрев се пече в Мексико? Не, в задния си двор!

Актрисата с български корени Нина Добрев обожава мексиканското слънце и плажове. Тя не крие раздразнението си от факта, че пандемията ограничи възможността да се пътува.

Затова реши да отбележи традиционния празник на Кабо Сан Лукас, един от най-известните яхтени курорти на тихоокеанско Мексико, въпреки карантината.

Кабо Сан Лукас някога е бил рибарско селище, обявено през 1917 г. за град. Днес е втори по големина в щата Южна Долна Калифорния с близо 60 000 жители. Дали близостта му до САЩ или поради непрекъснатия поток от американски туристи, Кабо няма типичния облик на мексиканските градове. Още от пристанището се забелязват скъпи яхти, а хотелите по крайбрежието впечатляват с модерната си архитектура. Една от забележителностите тук е Плажът на любовта, където се намира и изваяната от природата Арка.

Нина е поканила на плажно парти своята най-добра приятелка – кучето Маверик.

View post on Instagram
 

Пътуването не отнело много време. Защото Нина е стигнала само до... задния двор на къщата си. Именно там звездата си е спретнала импровизиран плаж, опитвайки се да убеди себе си и четириногата си приятелка, че са в Мексико.
„За щастие мис Маверик не прави голяма разлика между Мексико и задния двор”, коментира актрисата с чувство за хумор.