Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Рийм, които вдигнаха пищна, тридневна сватба през ноември, са се отдали на тотален отдих и истинска екзотична приказка. Меденият им месец, който продължава вече цели седем седмици, изглежда вълшебен, като хотелиерската наследница неуморно споделя кадри от романтичното пътешествие в социалните мрежи. Какво дуго да кежм, освен едно дълхо "Еееех"!

Дестинацията, която влюбените гълъбчета са избрали, е Малдивите, а от снимките виждаме, че се наслаждават на добре заслужена почивка. Самата Парис споделя в собствения си подкаст, че с Картър са взели решението да удължат медения си месец, след като са работили здраво по тежката организация на сватбата си, която бе като истински звезден карнавал.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Парис и любимият ѝ са отседнали в най-тузарския местен хотел, който освен с всякакви екстри, за които можете да се сетите, разполага и с ресторант под водата, разположен на цели 5 метра под повърхността.

View post on Instagram
 

Двойката неуморно споделя красиви кадри от романтичните изненади, които си правят един на друг и разбира се, не бихме могли да пропуснем да отбележим и че тоалетите на Парис са просто спиращи дъха. В една от публикациите виждаме и че двамата често похапват на морския бряг, а пясъкът около тях е обсипан с листа от рози - любовно вълшебство!

View post on Instagram
 

Романтичното пътешествие на семейство Рийм включва и разходка до Ангуила, Френска Полинезия и о-в Бора Бора.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че сватбата на Парис Хилтън, която най-накрая реши да се задоми след бурен момински живот, беше грандиозно пиршество, продължило цели 3 дни, а самата булка смени 10 сватбени рокли. На сватбата на годината гости бяха цял куп знаменитости, сред които Ким Кардашиян, Никол Ричи, Ашли Бенсън, Деми Ловато и много други.

View post on Instagram
 

След зашеметяващата сватба, Парис заяви, че да нарече Картър свой съпруг и да знае, че ще прекара живота си с най-голямата си любов, е истинска сбъдната мечта.

Четете още: Нана си подари празнична приказка в Дубай (снимки)