Автор
Цвета Герчева

По куфара ще го познаете: Перфектният пътешественик

Януари е и вече е време да направим своята равносметка за изминалата година, да помечтаем какво искаме да ни се случи през следващите 12 месеца и да направим някои планове за това как да се случи всичко, което тайно сме си намислили в новогодишната нощ.
И ако в списъка ви с желания за 2019-а сте отбелязали "Да пътувам повече", то ние имаме една идея откъде да си вземете изгодно страхотен куфар или раница, защото добре стегнатият багаж винаги е бил една от най-важните предпоставки за перфектното пътешествие.

Всеки, влюбен в адреналина да опознава нови места и да се разхожда из малките улички на градчета, в които попада за първи път през живота си, ще ви каже, че ако има нещо, което трябва задължително да имаш със себе си, когато приключенстваш, това е подходящият сак или куфар.


А когато тръгвате на път със стария си куфар, който може всеки момент да ви изостави и се окажете насред приказна Флоренция например с багаж, който просто не можете да транспортирате до България, със сигурност ще се проклинате защо не сте сменили куфара си навреме с нов, а сте чакали да "излезе в заслужена почивка" в най-неподходящия момент.

Истината е, че да си вземеш куфар от чужбина често е сериозна инвестиция и непредвиден разход, който можете да избегнете, ако се организирате и подновите своя травъл сет още този януари.
Добрата новина е, че в момента в BILLA има изключително изгодна промоция и можете да си вземете раница, куфар, сак или ново портмоне с голямо намаление.
За всеки похарчени 5 лева в магазините на BILLA ще получите 1 точка. Съберете 10 точки и можете да се възползвате от до 63% отстъпка при покупка на продуктите с марка HEAD. Това са качествени и отлични за пътешествия куфари, сакове, раници, чанти за лаптопи, козметични чантички и портмонета.

Как можете да познаете отличния пътешественик? По две основни неща

По добрия куфар, който е сигурен, удобен и здрав и, разбира се, - по усмивката. Ако и вие мечтаете тази година да обиколите света, да видите на живо Ниагара или просто да тръгнете на стоп с една раница на гърба из Сърбия и Словения - имам един съвет за вас. Направете го! Няма нищо по зареждащо от това, да се изгубиш в ароматните пазари за подправки на Изтока или пък просто да хвърлиш тежкия куфар на борда на ферибота, на път за някой от най-северните фиорди на Финландия.
А вие имате ли перфектния куфар, сак или раница за пътешествия? Вижте предложенията с марка HEAD в BILLA, пазарувайте, събирайте точки и си вземете нужния ви продукт с до 63% намаление. Това е предложение, което просто не можете да пропуснете, нали?

Можете да разгледате всички продукти с марка HEAD, налични в BILLA Т У К !

(в материала има продуктово позициониране)