Колкото и да не ни се вярва вече дойде времето да планираме лятната си почивка.

В момента туристическите агенции предлагат доста по-изгодни оферти и наистина можете да се възползвате от това освен да помечтаете за слънце и плаж да си направите и реален план за лятото.

Ето и първото ни предложение:

ТУНИС

Страна, която очаква да я откриете!

Тунис предлага на своите посетители 700 километра финни пясъчни плажове, спомени за бурна история, голф-игрища, водни паркове, оживени сукси, /пазари/ таласотерапия, ...и мистерията на Сахара, която заема половината от територията на страната. Тук ще Ви посрещнат с отворени обятия , защото гостоприемството е въпрос на чест за тунизийците. Ще се докоснете до пъстрия свят на Ориента и хилядолетната история на Африка : берберската любов към свободата, цивилизацията на Картаген, римския възход, арабската екзотика, турското владичество и накрая френсата култура оставят своя отпечатък по тези земи до момента, в който се ражда независим Тунис.



Хамамет, Ясмин, Порт Ел Кантауи,Сус и Монастир са основните курорти в Тунис. През годините те са претърпяли колосална промяна - от малки рибарски селища до световно известни морски курорти.

По време на своя престой можете да се насладите на отлични условия за почивка, да се поглезите със спа процедури, да опитате страхотни местни сладкиши, да си купите уникална керамика, да се запишете на разнообразни еднодневни и двудневни ексурзии до столицата Тунис, музея в Бардо, синьо-белия град Съди Бу Саид, руините на Картаген, Кайруон, Ел Джем, където се намира третия по големина римски амфитеатър в света, Матмата с уникалните подземни жилища.

Още нещо важно - полетите до Тунис са директни.

Цени от : 285 евро