Пътешественик във времето каза кой град през 2023 г. ще бъде напълно изтрит от лицето на земята

01 декември 2022 | 11:56
36987
6
Снимки: Pixabay
6

Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае за тъжната съдба на няколко държави и отделни градове. И първото от селищата ще бъде унищожено догодина, пише Wday.ru.

Time Voyager твърди, че е пътешественик във времето. Мнозина са скептични относно подобни твърдения. Но има стотици хиляди хора, които вярват в това.

Все още има много легенди за пътуването във времето. Феновете на тази теория от време на време намират доказателства, че преместването между векове и дори хилядолетия е реалност.Има и други индикации, че някои хора може наистина да са пътували до бъдещето или миналото.

Що се отнася до Time Voyager, той все още не е показал физически доказателства за своите пътувания. Но прогнозира какво ще се случи в много близко бъдеще. Въпреки че „предсказва“ не е съвсем точната дума тук. Той твърди, че е видял тези събития с очите си.

В един от последните си видеоклипове пътешественикът обяви, че през 2023 г. жителите на Нидерландия чакат две значими събития, които могат радикално да променят живота на цялата планета.На 4 януари 2023 г. в тази страна ще бъде открит бункер, съдържащ тайните на древните цивилизации, а на 28 април 2023 г. Амстердам ще бъде ударен от метеорит, който ще унищожи по-голямата част от града и той на практика ще бъде „изтрит от лицето на земята“.

Някои коментатори осмяха това видео. Друга част обаче сериозно се замислиха. Светът е станал толкова непредвидим, че можем да повярвате на абсолютно всичко.Във всеки случай посочените дати вече са много близо, така че дали това, което пътешественикът казва е вярно, или не, ще разберем съвсем скоро.

В допълнение към прогнозата за Амстердам, Time Voyager твърди, че Австралия може да се сблъска с блокиране, „по-тежко отколкото по време на пандемията“ в близко бъдеще поради нова епидемия, която ще започне вследствие изменението на климата. Той също така вярва, че Антарктида скоро може да стане обитаема за значителна част от човечеството.

Четете още: Пътешественик във времето твърди, че е заседнал в 2027 г. след апокалипсис. Праща видеа оттам...


Още по темата

Коментари

6 Арджуна
  08 декември 2022 | 15:36 отговор
 

Така е като не пускат България в Шенген.

 
5
  05 декември 2022 | 01:00 отговор
 

 
4
  04 декември 2022 | 14:10 отговор
 

Сигурно ще се случи това което е казал пътешественика от времето.

 
3 Иванов
  04 декември 2022 | 13:33 отговор
 

За жалост много от това е истина много хора не искат да да повярват скоро ще видим

 
2 така де
  04 декември 2022 | 12:12 отговор
 

Аман от напушени пътници във времето

 
1 Додо
  02 декември 2022 | 20:18 отговор
 

Докато не слезнете и не стъпите здраво на земята ,тези пътешественици са мистерия ,която когато човек говори по малко смислено това е реалността

 

Добави Коментар