Содом и Гомор: Великобритания посреща новите мерки срещу Ковид-19 с разврат и наздравици

Цял свят е притаил дъх и очаква втората вълна на новия коронавирус с огромна доза страх и несигурност в бъдещето. А една от страните, в които мерките са най-засилени несъмнено е Великобритания. От утре влиза в сила „правилото на шестимата“ и още куп отчаяни мерки, за да бъде възпряна заразата, а народът реши да подивее като за последно. Типично в техен стил – разврат, алкохол и тотално „късане на синджира“. С две думи Содом и Гомор преди повторното затягане на мерките.



По думите на премиера Борис Джонсън, всеки който не спазва новите правила, ще бъде задължен да заплати солена глоба, която може да достигне и над 3000 паунда. Ето защо британците, които са известни с бохемската си душа и безграничното желание за групови забавления, решиха да си поживеят като за последно. В големите градове снощи е имало километрични опашки от млади и не чак толкова млади, които трепетно очакват да влязат по клубовете и да се отдадат на качествен разврат и безброй наздравици. Дето се вика – „да си поплюем в устите, пък после ще му мислим“.



Британците обаче са се погрижили и да имат спасителни островчета от понеделник, но уви – полицията е успяла да затвори няколко незаконни помещения, които тайно се използват като барове. Не може да се отрече – тези хора определено ги бива да се забавляват, а властите обявиха, че след този уикенд очакват „последните дни на Рим“.

Четете още: Нов старт за планетата: Розови Фламинги се завърнаха в езерото Накуру в Кения