Стягайте куфарите. 3 топ маршрута за заклети пътешественици

21 септември 2021 | 04:49
1553
1
Unsplash, Инстаграм
1

На никой не му се иска да се раздели с лятото. На нас също. И имаме идеалната рецепта, за да не го позволим - нарича се пътешествие. Така че стягайте куфарите и нека лятото да продължи. Предлагаме ви три посоки, в които можете да потеглите още сега.

Остров Мавриций
Освен че можете да ходите на плаж, тук можете да карате сърф или да ловите риба. Или просто да се разхождате край брега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nou Fer Goute (@goutchei)

Но в никакъв случай не пропускайте да станете част от изпълнения с адреналин риболов на риба меч, риба тон или дори... акули! И още нещо - задължително погледнете на острова от високо. На Мавриций една от най-често поръчваните услуги е екскурзия с вертолет - защото гледката отгоре спира дъха.

Хърватска
Неслучайно я наричат перлата на Адриатика. Красиви гледки, малки островчета, разкошни национални паркове. Започнете своя поход от Дубровник, а след това се отправете на разходка по водите на Средиземно море. Време е за приключение. А септември е най-добрият месец за това. Можете да разгледате историческите забележителности по вода. Насладете се на Средиземноморието.

 

По пътя на теснолинейката
Ето ви и един роден маршрут. На родопската теснолинейка. Приключение, което ще ви зареди с положителни емоции, ще ви подари вкусни срещи и чудни гледки.

 

Можете да отседнете в Банско, Разлог или село Баня. Няма никакво значение. Във всяко едно от малките градчета по пътя на теснолинейката има прекрасни хотелчета и къщи за гости. Ако сте любители на топлите минерални извори, изберете село Баня. И давайте смело напред. Храната тук  е повече от истинска и невероятно вкусна. Гледките също са зашеметяващи. И камините вече са потготвени.

За вечеря на свещи и танц на пламъчетата в края на уморителен, изпълнен с приключения ден.

Още по темата

Коментари

1
  27 септември 2021 | 11:45 отговор
 

Камините вече са "поТготвени"???? Ниво на грамотност: 0

 

Добави Коментар

Най-четени