Автор
Woman.bg

Тези снимки ще спрат дъха ви: Красивата мистичност на Монголия

Монголия е мястото, което може да ви плени със своята магичност и да ви привлече със своята тайнственост. Този приказен азиатски кът предлага безброй красиви гледки и ако разполагаш с необходимите умения и техника, можеш да създадеш истински фотографски шедьоври. Точно така е постъпил и Даниел Кордан, който умее с финес да подчертава неподправената красота на природата и да вложи необходимата доза творчество. Фотографът обикаля света непрестанно, а профилът му в Инстаграм е изпълнен с вдъхновяващи снимки. Неслучайно той се радва на почти 1 милион последователи, които се спират да се възхищават на умело запечатаните кадри.

View post on Instagram
 


В разгара на есента Даниел решава да посети магнетичната Монголия. Самият той я описва като перфектното място за снимки и споделя, че е обработил стотици кадри, заснети там.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


„В Монголия има невероятни пейзажи, a културата ме остави без дъх. Там има както огромни степи, така и снежни планини, където бяхме ние. По тези места все още има ловци с орли, които залавят животни с птиците си. Днес те са около 250-300 души и водят номадски живот. Бях като изгубен и в невероятните златни пясъци на Гоби – безкрайни, меки и невероятно оформени, а насреща виждаш огромни планини“, разказва фотографът в Инстаграм.

View post on Instagram
 
View post on Instagram